Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ενας πρόεδρος για γέλια και για κλάματα.

 

Πρόεδρος και δεν γνωρίζει ότι πολίτης δεν χαιρετά στρατιωτικά; Απλά βάζει το χέρι του στο μέρος της καρδιάς. Δείτε και το βίντεο.

 


 

Τραγέλαφος: Ο Τ.Μπάιντεν κατέβασε το βίντεο της ορκωμοσίας του λόγω των χιλιάδων dislikes - Δεν θέλουν να τον βλέπουνΝΕΑ ... ΕΒΡΑΪΚΗ Κυβέρνηση στην Αμερική.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΠΠΠ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ! ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λάθος κάνεις .Είναι πολιτικός προϊστάμενος, και οχι αρχηγός ενόπλων.

Ανώνυμος είπε...

Το εθνόσημο οι Αμερικανοί το έχουν μόνιμα καρφιτσωμένο στο κούτελο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, εκτός από αρχηγός του κράτους, εγγυτής του Συντάγματος των ΗΠΑ και αρχηγός της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι και ο ανώτατος διοικητής και αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Στα καθήκοντά του, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι διαπραγματεύσεις για σύναψη διεθνών συνθηκών, η δικαιοδοσία της αρνησικυρίας (βέτο) σε νομοσχέδια, η συγκατάθεσή του σε νομοσχέδια, και η απονομή χάριτος. Επιπλέον, μπορεί να προτείνει και διορίζει ομοσπονδιακούς δικαστές και μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ (οι οποίοι βέβαια πρέπει να εγκριθούν και από τη Γερουσία). Επίσης, με τον ίδιο τρόπο, διορίζει τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου των ΗΠΑ και τους πρεσβευτές (μέσω της διαβούλευσης και έγκρισης της Γερουσίας, δηλαδή). [7]

Ανώνυμος είπε...

Σωστό, ο πρόεδρας είναι ταυτόχρονα και αρχιστράτηγος, από την εποχή του Τζώρτζ Ουάσινγκτων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...