Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Η CIA έχει και ...ψαρότρατες;

 

Μάλλον πρόκειται για στέλθ ψαρότρατες.

Ενδείξεις ότι ο θάνατος του πρώην υπουργού μπορεί να οφείλεται σε ανθρωποκτονία -Σαρώνουν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οι λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση φωτογράφισαν περισσότερα από 37 σκάφη, τόσο στο λιμάνι της Ερέτριας όσο και σε παρακείμενα λιμάνια, ζητώντας από τον αυτόπτη μάρτυρα να ταυτοποιήσει κάποιο απ’ αυτά. Ο αυτόπτης είπε ότι τρία απ’ αυτά μοιάζουν με το σκάφος που είχε είδε εκείνη τη μέρα. Στη συνέχεια οι λιμενικοί κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των παραπάνω αλιευτικών για κατάθεση στο Λιμεναρχείο της Ερέτριας. Εκείνοι ήταν κατηγορηματικοί, τονίζοντας ότι δεν έχουν σχέση με το συμβάν. Μάλιστα ένας εξ αυτών είπε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν είχε βγει για ψάρεμα, διότι είχε φουρτούνα αν και το δελτίο καιρού έδειχνε μπουνάτσα. Ο δεύτερος ψαράς, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του αυτόπτη μάρτυρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “λέει ψέμματα” αν και δεν είχε λόγο να το κάνει από τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του, δηλαδή είχε πει ότι δεν πέρασε ποτέ από το συγκεκριμένο σημείο την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο τρίτος ψαράς είπε ότι αν ο Σήφης Βαλυράκης έχει χτυπηθεί από προπέλα τότε θα υπάρχουν αποτυπώματα στην καταδυτική στολή του, κάτι που βέβαια αναμένεται να εξακριβωθεί μέσα από το πόρισμα της ιδιώτη ιατροδικαστή που προσέλαβε η οικογένεια Βαλυράκη.

Σήφης Βαλυράκης: Με αμείωτη ένταση οι έρευνες για τον θάνατό του - Τρεις ψαράδες στο στόχαστρο των Αρχών


5 σχόλια:

Διηνέκης είπε...

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/01/blog-post_401.html

Διηνέκης είπε...

«Τού τη φύλαγαν» επί πολλά χρόνια...
Μόλις βρήκαν την ευκαιρία, «τού την έκαναν»...

Ήθελαν να φανεί σαν... «δυστύχημα». Μία εξολόθρευση, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ.

Η CIA, έχει ό,τι θες. Πληρώνει ή εκβιάζει ή απειλεί... και βρίσκει μέχρι και τρακτέρ να κάνουν σούζες σε ταράτσες...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Διηνέκη έγραφες μέχρι προχθές οτι ήταν νάρκισσος και παλιάνθρωπος

Διηνέκης είπε...

Νάρκισσο και «Παππού τής 17Ν» τον είπα.
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σου;

Ανώνυμος είπε...

"Του τη φύλαγαν επί πολλά χρόνια" απο τη μία και "παππούς της 17Ν" απο την άλλη ΔΕΝ γίνεται...ξεμπερδέψου. Είχες αφήσει υπονοούμενα για το ποιόν του ως ανθρώπου λόγω μιας υποτιθέμενης φράσης του "θα μου κλ@σετε τα @ρχιδι@" λές και εσύ ήσουν εκεί παραδίπλα και τον άκουσες..Τη μια τον θάβουμε και την άλλη τον βγάζουμε λάδι..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...