Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Αυτόφωρο και ανθρωποκυνηγητό για τον Χίο,


“ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ. Τ’ ΑΚΟΥΤΕ, ΡΕ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ”. ΕΤΣΙ ΤΟ’ ΣΤΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

“ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ, ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ”. ΕΣΠΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΥΛΗΣ-ΜΑΡΕΒΑ Κ’ ΣΙΑ” ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ…

 

Η πολιτική ευθύνη για όλα τα παραπάνω είναι τεράστια. Πιθανότατα να προσλάβει ακόμη και εγκληματικές διαστάσεις από την κυβερνητική ανεπάρκεια  και τις αδικαιολόγητες παλινωδίες του κλείσε άνοιξε.

Η κυβέρνηση βαρύνεται με πολλά και ασυγχώρητα λάθη, στην διαχείριση αυτής της σύνθετης πρόκλησης.

Είναι φανερό πλέον ότι αυτό που επιδιώκει είναι να χρησιμοποιεί επιλεκτικά για να ευνουχίζει την πολιτική σκέψη και δράση και με την επιδεικτικά αντικοινωνική συμπεριφορά των μέσων καταστολής να έχει άμεση επίπτωση στην καθημερινότητα των πολιτών και αυτό δεν μπορεί και λόγω κόπωσης  των πολιτών να συνεχιστεί, γιατί οδηγεί πλέον σε πολύ οδυνηρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή  θα  βρουν τους πάντες απέναντί την επόμενη περίοδο, και αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοηθεί από τον Κούλη.

Είναι φανερό πως πλέον ο έλεγχος της πανδημίας έχει χαθεί εντελώς αφού η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα τα μέτωπα και οι αποφάσεις που παίρνονται πλέον δεν είναι προϊόν λογικής επεξεργασίας αλλά προϊόν καθαρού πανικού.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πανικός είναι τέτοιος που το νέο lockdown υπήρξε προσωπική επιλογή του Κούλη και δεν συν εννοήθηκε με τους λοιμωξιολόγους τους οποίους απλά ενημέρωσε. Αφού έχουμε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου και τα κρούσματα δεν πέφτουν, μία-δύο ή τρεις βδομάδες θα μας σώσουν; Λογικά θα πάμε με κλείσε άνοιξε μέχρι το Πάσχα.

 

Ποιος πολιτικός είναι ακόμη άυπνος από το βράδυ της πρωτοχρονιάς κόβοντας πίτες και κομμάτια για τα ακίνητά του;...

 

Ποιο sms στέλνουμε για Ντουμπάι, κύριε Χρυσοχοϊδη;

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και γαμω τα φανελακια !!!της ΠΑΛΚΟ ειναι?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...