Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Αιματηρό επεισόδιο με γύφτους και αστυνομικούς στο Πέραμα

Άγρια καταδίωξη με έναν νεκρό και επτά τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πέραμα. Έξι από τους τραυματίες είναι αστυνομικοί. 

Στελέχη της ΔΙΑΣ, εντόπισαν στη Λεωφόρο Θηβών ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν έλεγχο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιτάχυνε το όχημα.

Ακολούθησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα.

Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, έπεσε πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές, ενώ έχουν και σημάδια από σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.

Από τα πυρά, παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας από τους επιβαίνοντες, ενώ ο τρίτος το έσκασε από το σημείο πεζός και διέφυγε προς το βουνό του Περάματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους.

 

Τα νεότερα για το Πέραμα είναι ότι : Συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και έξι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για ανθρωποκτονία από πρόθεση


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκροψία δείχνει πως ο 20χρονος φέρει πολλά τραύματα στο σώμα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο άλλοι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν άοπλοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκροψία δείχνει πως ο 20χρονος φέρει πολλά τραύματα στο σώμα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο άλλοι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν άοπλοι. Ο τραυματίας  είναι 16χρονος , ενώ ο καταζητούμενος 15 ετών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν εμβολιασμενοι οι γυφτοι;

Ανώνυμος είπε...

αν οι Βρομα ηταν ελληνες οι αστυνομικοι θα επαιρναν παρασημα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...