Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

«Οι ωραίοι έχουν χρέη»

Το δημόσιο χρέος τής χώρας μας, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό, εκτοξεύθηκε το 2020 στα 387,3 δις ευρώ και σε σχέση με το ΑΕΠ στο 236,5%!!

Να σημειωθεί ότι από το “κούρεμα” (PSI) του 2011 έχουμε αύξηση τού δημόσιου χρέους από τα 255 δις ευρώ (113,5% του ΑΕΠ) στα 387,3 δις ευρώ (236,5% του ΑΕΠ)!!

 Η Ελλάδα των 10 μόλις εκατομμυρίων έχει το χειρότερο παγκοσμίως δημόσιο χρέος και μάλιστα εξωτερικό. Σε λίγο πλησιάζει το τρομώδες 400 δις €! Στο τέλος του 2020 έφθασε τα 352 ή 205,6 του ΑΕΠ με αυξητική τάση,. Στην Ιταλία των 60 εκ. κατοίκων έχει φθάσει το 155% του ΑΕΠ. Εδώ, καλλιεργείται η εφησυχαστική θεωρία ότι το 2018 έχει ρυθμιστεί μεγάλο μέρος του χρέους και δεν πρέπει ν’ ανησυχούμε «Επί του παρόντος».

OOΣΑ: Ελλάδα, το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στον κόσμο -

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ !!!

 

 ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

 

Από σήμερα οι αιτήσεις για τα 50 δωρεάν GB στους εμβολιασμένους 15 με 17 ετών

 

ΑΥΞΗΣΗ 200%! Από 390 ευρώ εκτινάσσεται στα 1.170 ευρώ (για μια πολυκατοικία) το φυσικό αέριο...

 

Ποιοι φταίνε για την φρενήρη κούρσα τιμών στα καύσιμα;





Η εικόνα θυμίζει άλλες εποχές όταν οι υπουργοί της επταετίας κυκλοφορούσαν σε όλη τη χώρα με ένα μυστρί και ένα φτυάρι στα χέρια εγκαινιάζοντας νέα έργα.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το PSI το έκανε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως συγκυβερνήτες ΝΔ+ΠΑΣΟΚ(δεν θυμάμαι αν ήταν και το ΛΑ.Ο.Σ. μέσα, νομίζω ήταν με ΓΑΠ και μετά επί Σαμαρά είχε Αδ.Γεωργιάδη-Μακή Βορίδη-Γεώργιο Γεωργίου-Ροντούλη σε κυβερνητικές θέσεις), για να μην ξεχνιόμαστε ως Έλληνες πολίτες.

HASAN είπε...

Με το φτυαρι θαβουν τους μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

KOYIZ:ποιοs θυμαται τον κωλο-κωλο χερι-χερι την κυλοτα του τζεφρυ την κοντη ρωποπερπηρηθρα το μακη κλασομπαρμπουνο το θανουλη πανα-βρακακι την γρια πορδοπρεσβηs;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...