Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Πολύ καλός ο ...μαθητής του ...Καρατζαφέρη.

 

Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τον Βελόπουλο τα όσα είπε πριν λίγες ώρες στην Βουλή θα αποτελούν εφιάλτη για το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που ριζώνει μέρα με την μέρα στην Ελλάδα. Αυτό όμως είναι και η κατάντια της δήθεν αντιπολίτευσης. Να φαντάζει ο...Βελόπουλος ως ο μέγας της αντιπολίτευσης.

Βάλτε τώρα που γυρίζει! Σε πασαρέλα ανύπαρκτων και φιλόδοξων μετατρέπονται οι εκλογές για την «χρυσή καρέκλα» που είχε η Φώφη Γεννηματά! Μέχρι τώρα προσήλθαν 6 και αναμένονται και οι άλλοι! Όλοι θέλουν ρόλο για την συγκυβέρνηση που έρχεται!

 

Τα σοβαρά όμως είναι άλλα.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ Απίστευτη Αντίσταση στην Ιταλία.Μαζικές διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις κατά green pass. Παρέλυσε η χώρα. Κλειστά λιμάνια,αεροδρόμια. Με τα κορμιά τους χιλιάδες απέκλεισαν το λιμάνι στην Τεργέστη!! BINTEO

 

Κάνει πίσω ο Ντράγκι. Μετά τη Γενική Απεργία προτείνει δωρεάν τεστ. Τελεσίγραφο από λιμενεργάτες: ή καταργείς το υγειονομικό πάσο ή κλείνουμε τα λιμάνια με απεργία!! ΒΙΝΤΕΟ

 

Ιστορική απόφαση της Γαλλικής Γερουσίας στις 13/10/21: απορρίπτει την πρόταση νόμου για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19.Tην καταψήφισε με ευρεία πλειοψηφία 262 έναντι 64! BINTEO

 

Χωρίς να το παραδεχτούμε, ήδη μεταστραφήκαμε στον διανθρωπισμό

 

Άλλος ένας «ψεκασμένος». Κυβερνήτης Οκλαχόμα: Όχι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Θα κινηθώ νομικά κατά του Μπάιντεν

 

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σουπερμάρκετ θα μπορούν να ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ανεμβολίαστους – Ξεκινά «ΛΑΙΛΑΠΑ» στην Ευρώπη

 

Wall Street Journal:  4,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι στις ΗΠΑ “εξαφανίστηκαν”. Αρνούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους!



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρήστε ότι η βουλή είναι άδεια σε όλες τις συνεδριάσεις.
Τι έγιναν οι υπόλοιποι γιατί μόνο καμία δεκαπενταριά όλοι και όλοι????
ΕΊΝΑΙ ΚΎΡΙΟΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ Η GITMO.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας λαοπλανος γλυφτης του συστήματος που βολεύτηκε μια χαρά. Αυτοί που αντιστάθηκαν είναι στην φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας λαγός του συστηματος. Τους βαζουννα τα λενε ωραια ωστε να εκτονωνεται ο θυμωμενος πολιτης χωρις να αλλαζει τιποτα .... Εξυπνο ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Θα σε εξαναγκασουν να μπολιαστεις αλλα η νικη τους δεν ειναι το αν θα μπολιαστεις, ηδη εχουν νικησει περνωντας στη μαζα την αναγκαιοτητα για τα... απαραιτητα υποχρεωτικα σελφ τεστ, ραπιντ τεστ κλπ.
Που σημαινει οτι αναγνωριζεις απο μονος σου και αμεσα τον περιορισμο της ελευθεριας σου, γιατι χωρις αυτα τα "πιστοποιητικα" εισαι αποκλεισμενος απο τα παντα, ενας ζωντανος νεκρος.

Ανώνυμος είπε...

16:40-16:50
"Θα σας το πω ωμά. θα σας πάμε μέχρι τέλους με την εξεταστική. θα ας πάμε μέχρι τέλους. Το λέγαμε 1,5 χρόνο στο ΣΥΡΙΖΑ. Ξύπνησαν. Θα σας πάμε μέχρι τέλους".

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΩΘΕΊ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΉ ΙΔΈΑ ΠΕΡΙ ΈΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΊ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΝΟΥΚΛΟΧΟΛΕΡΑΣ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ??

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs:Ποιοs θα πονεσει περισσοτερο;;;Ο πιο αδυνατοs!Αυτη ειναι μια πραγματικοτητα μην την αλλαζουμε!!!Θα γκρινιαξουμε θα φωναξουμε θα πλανταξουμε αλλα δυο λυσειs εχουμε...Η Θα προσαρμοσουμε τη ζωη μαs στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ η θα επαναστατησουμε και θα κανουμε τυννησια την χωρα!!!Εγω αναμεσα στα δυο δυστυχωs για καποιουs ΠΡΟΤΙΜΩ την Προσαρμογη οσο Επωδυνη και Κοπιασττικη και αν ειναι!!!!!

Υ.Γ.ΚΟΥΙΖ για δυνατουs λυτεs-Καρατζαμπουρδελοs:Αγραμματοs πρωην πλανωδιοs πωλητηs σανου-γαλατοs...πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν...βαψωμαλλιαs ερωτυλοs παρ'ολιγο διγαμοs με το εξωγαμο το μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs....καταδικασμενοs οφσοροδοξοs ΜΙΖΑΣ ΝΟΝΟΣ κατα κοσμον ο κωλο-κωλο-χερι-χερι κωλοτουμπαs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...