Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Φέτα – φέτα το ...σαλάμι του ΠΑΣΟΚ..

Ανδρέας Λοβέρδος: Αν εκλεγώ, θα κάνω δηλώσεις ως πρόεδρος ΠΑΣΟΚ...

Σημαδεμένη η τράπουλα και στημένο το παιχνίδι της εκλογής του νέου προέδρου του «ΚΙΝΑΛ».
Τρεις υποψήφιοι (Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χριστίδης) δεν είναι βουλευτές. Έτσι, μη έχοντας καμία ελπίδα εκλογής, είτε θα παίξουν τον ρόλο του λαγού, είτε θα περιοριστούν στο να παζαριάσουν  με τον επόμενο πρόεδρο, το πολιτικό τους μέλλον. Ο Καστανίδης, που είναι βουλευτής, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, θα στηρίξει ΓΑΠ.

Έτσι, η μονομαχία θα είναι μεταξύ ΓΑΠ και Λοβέρδου. Δηλαδή, μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ένας από αυτούς τους δυο θα είναι στο τέλος της ημέρας ο πραγματικός (υποκρυπτόμενος) πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, για να παιχθεί το παιχνίδι.... κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς.

Εδώ θα δούμε ποιος «στρατός» είναι πιο πειθαρχημένος υπάκουος και αποτελεσματικός. Ο ακροδεξιός των μπουμπουκο-Βορίδηδων η του Σύριζα. Γιατί το παιχνίδι θα κριθεί στις αθρόες εγγραφές αερομεταφερόμενων προς ψήφιση προέδρου.

Η επερχόμενη απλή αναλογική Θα δοκιμαστεί ως εμβρυουλκός ευρύτερων συναινέσεων αφού κανείς δεν θα έχει πλειοψηφία..

Έτσι ο Τσίπρας ελπίζει να γίνει πάλι πρωθυπουργός με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ που συγκλίνει σε ιδεαλιστικά φληναφήματα και υποσχέσεις μεγέθυνσης  για ανάκτηση ενός ρόλου του κόμματος που θα του επιτρέψει τη συμμετοχή στην εξουσία με σύνθημα την... “προοδευτική διακυβέρνηση”.

Μην ξεχνάμε όμως  ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διέσπασε το ΠΑΣΟΚ το 2015 και ίδρυσε το ΚΙΔΗΣΟ. Ο ίδιος το «πράσινο φως» σε δεκάδες στελέχη και υπουργούς του (από Τζάκρη, Ραγκούση ως Βάρτζελη και Κουρουμπλή), καθώς και χιλιάδες ψηφοφόρους του, να μεταπηδήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ σε ερείπια. Τώρα μάλλον έρχεται για την ...μεγάλη συγχώνευση.

Όσο για τον Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ τα είπε όλα... είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο για μια αριστερή και προοδευτική κυβέρνηση συμμαχίας. Είπε  «Προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται καθώς αυτό έχει φανεί και στο παρελθόν.  

 Όλα αυτά βέβαια με την λήξη της τετραετίας γιατί κανείς δεν θέλει να αναλάβει την καυτή πατάτα της ακρίβειας και της πανδημίας.


 

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά.


 

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Γεννηματά: Περαστικά από καρδιάς - Να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία

 

Εμείς το είπαμε εδώ..Οχι ρε πούστη. Την αποτελείωσε ο κατσικοπόδαρος.


 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο ενα τυπο με σκαφακι που παρακολουθω στο youtube. Αναφερεται στα κορωνοτεστ απο το Μαιαμι στις Μπαχαμες. Το πρωτο σχολιο απο αναγνωστη...

I have friends over in the Bahamas and they are saying it’s getting crazy over there with all the Covid regulations. There hoping with the new PM he will open up The Bahamas 🇧🇸 (μαλακιες) again so we all don’t have to go through off of that. But we are blessed to have a great Governor here in Fl (Φλωριντα) so we can have our freedom and enjoy our beautiful state. Great videos captain be safe stay healthy you and your family. Safe Navigation

Ανώνυμος είπε...

O ΓΑΠ την αποτέλειωσε! Τι την παίρνεις την γυναίκα τηλέφωνο στον Ευαγγελισμό να της πεις πως βάζεις υποψηφιότητα, δεν σεβάστηκες την κρισιμότητα της κατάστασής της, είχε τα προβλήματά της είχε και εσένα. Πόσα σοκ να αντέξει σε λίγες μέρες. Έπρεπε να το πεις στο Κώστα Σκανδαλίδη(κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο) ότι θα είσαι υποψήφιος, θα έβρισκε τρόπο να το χειριστεί το θέμα. Και η Φώφη αλλαγή ήθελε, εξου και ΚΙΝΑΛ, αλλά τέτοια αλλαγή με ΓΑΠ δεν την περίμενε.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε τους να μας σώσουν......

Ανώνυμος είπε...

Τους ενωνει η ΝΟΒΑΡΤΙΣ !!!!! Κατι ξερει ο Σαμπυ Μιωνης.

Ανώνυμος είπε...

ηρθε ο καιρος που βγαζουν ο ενας το ματι του αλλου,καθιστε αναπαυτικα και απολαυστε μπαχαλο...

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια αφελή ερώτηση, δεν χορτάσατε ακόμα ΓΑΠ, θέλετε κι άλλο. Το επόμενο μνημόνιο θα το ανακοινώσει από την Κρήτη το επίκεντρο του σεισμού και θα το ρουφήξει η γη, θα νομίζουν ορισμένοι ότι τον έφαγε το γιγάντιο σκουλήκι από το Dune την ταινία.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις υποψήφιοι (Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χριστίδης) δεν είναι βουλευτές.
Ο Ανδρουλάκης είναι ευρωβουλευτής σε μισθό μεταφράζεται (βουλευτής+επιτροπές)*2=2.000 ευρώ μηνιάτικο. Τι τον νοιάζει ποιος θα μπει μπροστινός στο κοινοβούλιο, βάζει πχ τον Κώστα Σκανδαλίδη και τηρεί αποστάσεις από όλους τους άλλους.
Κάτι παρόμοιο μπορεί να κάνουν και οι άλλοι(Γερουλάνος, Χριστίδης) αν έβγαιναν που δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, σε μένα τουλάχιστον.

Ο Καστανίδης(βουλευτής) μιλάει για οριοθέτηση σαφούς ιδεολογία του ΚΙΝΑΛ, αν δεν έχεις σαφής ιδεολογία γίνεσαι κλωτσοσκούφι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Κάτι παρόμοιο δεν έλεγε και η Φώφη Γεννηματά στο ΚΑΡΦΙ, να μην γίνουμε κλωστοσκούφι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Ο Λοβέρδος μιλάει για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και για ομοσπονδιοποίηση του κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

σορυ 10.000 ευρω βουλευτή + επιτροπές και 20.000 ευρώ ευρωβουλετής, δηλαδή ευρωβουλευτής=(βουλευτής+επιτροπές)*2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...