Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

«Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν»

Ξεσπούν οι συγγενείς της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ, για την απόφαση της Μητρόπολης να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στο τελευταίο αντίο στο ανήλικο κορίτσι προαποφασίζοντας ότι αυτοκτόνησε, όμως προς το παρόν είναι σενάριο και παρά το γεγονός ότι οι γονείς και η αδερφή του ανήλικου κοριτσιού επιμένουν πως αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο.

.

Αμετακίνητος λοιπόν ήταν ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου ως προς την απόφασή του να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη.

Η στάση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας κι έτσι μέλη της απευθύνθηκαν στον δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη, εκφράζοντας του την ένστασή τους και τονίζοντας ότι το Ευαγγέλιο πρέπει να διαβαστεί.

 

 

Πτώση 17χρονης από τον ΒΟΑΚ: «Δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτοκτονία ίσως κρύβονται κι άλλα πράγματα» λέει φίλος της

 

 

Σκάνδαλο στο χωριό με την κηδεία της 17χρονης Νικολέτας: Δεν τη "διάβασαν" με εντολή Μητροπολίτη που έστειλε απεσταλμένο να επιτηρεί - Όλες οι λεπτομέρειες (vid)

 

«Πλήρης θάνατος» είναι να αρνείσαι τα παιδιά σου...


Μητροπολίτης Γεράσιμος: Ένας Ιεράρχης που απογοητεύει!


 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πάπαρδος έρχεται σε αντίθεση με την τοπική κοινωνία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άγιοι άνθρωποι.....

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν γουστάρω θρησκείες, τραγοπαπαδες και τα ρέστα, νομίζω πως ανέκαθεν στην ορθοδοξία δεν επιτρεπόταν το διαβασμα στους αυτόχειρες. Οπότε γιατί σκουζετε? Ή ακολουθείτε αυτά που κηρύσσει το δόγμα που πιστεύετε ή όχι. Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...