Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ξαφνικά όλη η Ευρώπη αγάπησε το ουδέτερο Nemo.

Πολυάριθμα ήταν τα δωδεκάρια που έλαβε η αποστολή της Ελβετίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision από τις δήθεν επιτροπές εν αντιθέσει με το κοινό που ψήφισε πρώτη την Κροατία και  με τον εκπρόσωπο της Ελβετίας  ονόματι Nemo να ανεμίζει με τεράστια χαρά και ικανοποίηση μια σημαία με κίτρινη, λευκή, μοβ και μαύρη ρίγα, η οποία αντιπροσωπεύει τη μη δυαδική κοινότητα. 

Σύμφωνα με το Hamilton City Magazine, η κίτρινη λωρίδα αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που ταυτίζονται εκτός του διαφυλικού προτύπου του αρσενικού ή του θηλυκού (το φύλο που τους αποδίδεται κατά τη γέννηση), το λευκό σηματοδοτεί τα άτομα με πολλαπλά φύλα, το μοβ είναι για όσους ταυτίζονται με ένα μείγμα αρσενικού και θηλυκού, ενώ το μαύρο αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι δεν έχουν φύλο (agender).

 

Tο Nemo συστήνεται ως non-binary άτομο και το βράδυ του Σαββάτου έγραψε ιστορία ως το πρώτο μη δυαδικό άτομο που κερδίζει τη Eurovision. Τα μη δυαδικά άτομα, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι άτομα που δεν ταυτίζονται αποκλειστικά ούτε με το ανδρικό φύλο ούτε με το γυναικείο. Μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται ως άντρας και ως γυναίκα μαζί, είτε κάπου ενδιάμεσα είτε εντελώς έξω από αυτές τις κατηγορίες.

 

Αναλυτικά, η πρώτη 10άδα με βάση το televoting ήταν:

1.Κροατία 337
2.Ισραήλ 323
3.Ουκρανία 307
4.Ελβετία 236
5.Γαλλία 227
6.Ιρλανδία 136
7.Ιταλία 104
8.Ελλάδα 85
9.Αρμενία 82
10.Λιθουανία 58

 

«Το» Νemo νίκησε στο πανηγυράκι των ΛΟΑΤΚΙ+ της Eurovision – 11η η Ελλάδα, 15η η Κύπρος – Σκάνδαλο με την εκτόξευση του Ισραήλ

 

«Φεστιβάλ της ομοφυλοφιλικής παρέκκλισης και Σατανισμού»

 

Eurovision... εντολές για το τι δεν θα δείξουν και συζητήσουν τα κανάλια

..

 Οι εικόνες που έρχονται από το Μάλμε, με τον μαινόμενο όχλο να επιτίθεται κατά των αστυνομικών οχημάτων που περιφρουρούν την εκδήλωση, είναι εικόνες που θα επαναλαμβάνονται πολύ τακτικά πλέον. 

 

Η Σάττι, η Σκάρτη και το κακό συναπάντημα!

 

«Έλληνες - Τούρκοι τής Δυτικής Θράκης» δήλωσαν δύο μουσουλμάνοι χορευτές τής «Ελληνίδος - Σουδανής» Σάττι, σε κανάλι τού Αζερμπαϊτζάν...

Όπως καταλαβαίνουμε, η ΕΡΤ έστειλε στη Σουηδία κάτι τύπους που αμφισβητούν την συνθήκη της Λωζάνης για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Μας κάνει πλάκα ο Μητσοτάκης; Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του στην Άγκυρα επιτρέπει να διαπράττεται τέτοια προδοσία κατά των εθνικών συμφερόντων;

 

Η βαρβαρότητα της λογικής και τα παιχνίδια της παγκόσμιας εξουσίας -

 

Η χειρότερη Eurovision του αιώνα μας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 🤣🤪

ΠΧΟΙΌΤΗΤΑ...

ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ!?

ΧΣΤΚΜΕ 💨💩


Ανώνυμος είπε...

Μετά από ΤΟ… ΤΟ… Νέμο Μέτλερ της Ελβετίας (έτσι αυτοπροσδιορίζεται αυτή η καλλιτεχνάρα, δεν έχει, λέει, φύλο το βλαμμένο αυτό!), τι να πεις για τη «Γιορτή της μητέρας», που υποτίθεται πως είναι σήμερα; Τι να γιορτάσεις, από τη στιγμή που μας εξισώνουν με αυτό το πράμα, με τα πορτοκαλορόζ φτερά, τη φουστίτσα και τα πομπονάτα τσαρούχια, αφού και αυτό το ΤΟ έχει το δικαίωμα να αποκτήσει παιδιά! (Με παρένθετη μητέρα, προφανώς) Ουστ, ξεφτίλες! Δε θέλουμε άλλο τις στημένες νεοταξίτικες γιορτές σας, ρε! Κάθε μέρα γιορτάζουμε εμείς, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ γονείς!

Ανώνυμος είπε...

Ισπανία με το τραγούδι "πουτάνα "στο οποίο βλέπουμε άντρες με γυναικείους κορσέδες να μας δείχνουν τους κώλους τους Γιατί κάθε παιδί ανά τον κόσμο πρέπει να τους δει ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ Στόχος είναι τα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Ο χθεσινός ηχητικός βόθρος της EUROVISION, έδειξε τι κάνει στο πνεύμα, αυτό που ονομάζουν σύγχρονη μουσική, με την σκηνική παρουσία, τα χορευτικά και το ντύσιμο των συντελεστών που διαγωνίστηκαν.
Μη μου πείτε ότι είναι θέμα άποψης και γούστου, γιατί αν αυτό είναι το γούστο της ανθρωπότητας σήμερα, η ανθρωπότητα έχει ωριμάσει, έχει σαπίσει και είναι έτοιμη να χαθεί.
Κανένας νόμος περί δήθεν ρατσισμού και ελευθερίας άποψης δεν μπορεί να με εμποδίσει να δω το σίχαμα και την κατάντια της ανθρωπότητας.

Ανώνυμος είπε...

“Τόσες καταθέσεις έχουμε στην Ελβετία οι Ελληνες! Γιαυτό μας έδωσαν το 12άρι στη Γιουροβίζιον…” Τη φράση με αυτή την αρνητική έννοια την είπε ο παρουσιαστής της κρατικής μας τηλεόρασης χθες βράδυ μεταδίδοντας τη βαθμολογία της Γιουροβίζιον. Χωρίς το12άρι των…καταθέσεων θα είχε βρεθεί η Ελλάδα στην 17η θέση.
Γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει…

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ασχολειται ενοχλειται, δεν σας εβαλε καποιος με το ζορι να παρακολουθησετε τα τσιρκουλα αρα τα ηθελε η κωλαρα σας. Οποιοι μεγαλωσαν ακουγοντας Ozzy Dio Halford Lemmy Twisted Sister Quiet Riot Black Sabbath Wasp Zeppelin ZZ Top Iron Μαιντανους δεν καταδεχονται να ασχοληθουν με νεκροφιλλα τραβελλια. Εχετε μαθει την κλειδαροτρυπα οποτε καλα σας κανουν. Διαβασε καποιος απο ολους εσας το νομοσχεδιο για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πυροσβεση; Αφορα ΑΠΑΝΤΕΣ! Οταν θα σας ερθει μετα τις ευρωεκλογες και αφου θα εχετε ψηφισει το αποκομμα σας οπως συνηθιζετε να κανετε, το προστιμο των 1000 ευρω μετα θα αναθεματιζετε τον γουρλωματη ο οποιος εφαρμοζει το νομοσχεδιο της Μπιρμπιλη ψηφισμενο απο το 2009!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ήξερα από όσα έχω διαβάσει ότι στα αρχαία ανάκτορα της Ευρώπης υπήρχαν οι ευνούχοι, εδώ μάλλον γίνεται αναβίωση. Κοίτα να δεις που οι ευνούχοι θα γίνουν διασημότεροι του Βασιλέως.

«Έλληνες - Τούρκοι τής Δυτικής Θράκης» δήλωσαν δύο μουσουλμάνοι χορευτές τής «Ελληνίδος - Σουδανής» Σάττι, σε κανάλι τού Αζερμπαϊτζάν...
https://www.youtube.com/watch?v=O3Z6Bz-GY8s&t=66s
Από τα τούρκικα που ομιλούσαν μάλλον για Τούρκους πρόκειται. Αλλά Έλληνες-Τούρκοι, δηλαδή οι Πομάκοι τι ήταν; Με τη θρησκεία έχει να κάνει απ όσο ξέρω, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα με ελληνική εθνικότητα. Άμα δηλώνεις Έλληνας-Τούρκος, σε ποια χώρα ζεις; Στην Τουρκελλάδα (της σέξι οδοντίατρου της Ιακωβίδου) ή στην Ελλεινοτορκική συνομοσπονδία ζεις, που λέει και ο Διηνέκης στο https://esxatianasxesi.blogspot.com/;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...