Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Βρέθηκε κατεψυγμένη κόκα

«Στοπ» στην δράση κυκλωμάτων ναρκωτικών τα οποία θα έριχναν στην αγορά μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης καθώς Βρέθηκαν 210 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στον Πειραιά

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως τα πακέτα με την απαγορευμένη ουσία βρίσκονταν μέσα σε δύο κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες που είχαν ξεκινήσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα την Κολομβία και είχαν προορισμό την Αλβανία. Από εκεί θα γινόταν η διανομή στις χώρες της Ευρώπης.

Για την υπόθεση φέρεται να έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί. Μάλιστα, σε βάρος του ενός Αλβανού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή του σε παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών που αφορούσε την παραγωγή captagon, του ναρκωτικού των τζιχαντιστών! Η σύλληψή του έγινε μέσα στις προηγούμενες δύο μέρες.

Παράλληλα, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων Ελλήνων είχε πέσει ξανά στα χέρια της αστυνομίας το 2012 στην Κόστα Ρίκα για μεταφορά όπλων. Μάλιστα, είχε εκδοθεί στις ΗΠΑ και μπήκε στην φυλακή καθώς υπήρχε σε βάρος του ένταλμα για βοήθεια σε τρομοκρατική οργάνωση της Κολομβίας!

 

Βρέθηκαν 210 κιλά κοκαΐνης μέσα σε κοντέινερ με γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά και αναζητούνται άλλα 100

 

Από τις φυλακές των ΗΠΑ στα ελληνικά κελιά

 

Μπλόκο και σε δεύτερο φορτίο με κοκαΐνη – Εντοπίστηκαν περίπου 100 κιλά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΉ ΜΠΑΖΑ!
ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔ€$...
ΧΑΖΑΡΟΦΑΡΜΑΚΟΜΠΙΧΤ€$!!!

ΆΣΕ ΟΙ ΤΌΝΟΙ!!!

ΑΥΤΆ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...