Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Δουλειά δεν είχε ο διάολος γ@μούσε τα ...ζώα.

Εικόνες ντροπής καταγράφονται στην Κρήτη, οι οποίες μεταδίδονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη

Ζώα βασανισμένα, πυροβολημένα, κατακρεουργημένα! Κρούσματα που προκαλούν οργή και αποστροφή για τους δράστες των εγκλημάτων και καταλήγουν να αμαυρώνουν όλο το νησί, που φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζεται ως τόπος μαρτυρίου για τα αδέσποτα. Τελευταίο κρούσμα από έναν «άνδρα» περίπου 50 ετών, ο οποίος έχει καφέ-μεζεδοπωλείο Ουζερί - Τσιπουράδικο σε χωριό του δήμου Γόρτυνας τα Χουστουλιανά  στο Ηράκλειο, ο οποίος όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr, κλωτσάει και διώχνει το πεινασμένο ζώο. Ο εν λόγω είχε ανάψει ψησταριά και οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει μερικά αδέσποτα στο σημείο που περίμεναν για μια λιχουδιά.

«Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», Αντίστοιχα σκηνικά με αδέσποτα ζώα έχουν επαναληφθεί και άλλες φορές από τον 50χρονο άνδρα.

 

Απίστευτη κτηνωδία στη Μεσαρά: Ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου κλωτσάει με βία πεινασμένο γατάκι μπροστά στους πελάτες - Σοκαριστικό βίντεο

 

Νέα κτηνωδία στα Χανιά: Πυροβολούν τις γάτες στο Αρώνι - Τι καταγγέλλει φιλοζωικός σύλλογος  

 

Κακοποιήσεις ζώων στην Κρήτη:«Μαύρη» πρωτιά για το νησί - Συγκλονίζουν οι ιστορίες του Ζορό και του Ρόκι(vid)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...