Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Στο τέλος θα τους αναμαζεύουν και από τα παράλια της Λιβύης

Το μεσημέρι, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, εντοπίστηκε λέμβος με 56 αλλοδαπούς στη θαλάσσια περιοχή 43 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων.

Η λέμβος έγινε αντιληπτή από παραπλέον φορτηγό πλοίο με σημαία Νήσων Μάρσαλ, ενώ στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο προχώρησε στην ασφαλή περισυλλογή τους.

Νωρίτερα, είχαν διασωθεί ακόμη 56 αλλοδαποί από λέμβο, 57 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων.

 

 

Μεταναστευτικό: Ανησυχία για ό,τι συμβαίνει νότια της Κρήτης, παράλληλα με τα γεγονότα της Ισπανίας

 

 

Σκουπιδότοπος εγκληματιών η Ελλάδα: «Ασυνόδευτος», ιδρυτής ΜΚΟ και με 150.000 από το κράτος ο Αφγανός

 

 

 

Ποιος θα σταματήσει την ραγδαία αντικατάσταση; O Πλεύρης;

 

 

Διπλή άφιξη λαθρομεταναστών στην Κρήτη – Θα μεταφερθούν στο παλιό Ψυγείο




180 λαθρομετανάστες σε ένα 24ωρο στην Ιεράπετρα, Με τέσσερις διαδοχικές αφίξεις λαθρομεταναστών μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο,

 



 

Κρήτη: 14.000 δηνάρια Λιβύης(1.900 € περίπου) κοστίζει το «ταξίδι» Τομπρούκ – Κρήτη;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από σήμερα 4-8-2026 δεν μπορείς με την μπλε ταυτότητα (η οποία παρεμπιπτόντως δε λήγει με απόφαση ΣτΕ 1602/2021) να ταξιδέψεις σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Στις υπόλοιπες χώρες ούτως ή άλλως χρειάζεται διαβατήριο).
Αν, όμως, είσαι λαθρομετανάστης πας παντού χωρίς κανένα έγγραφο και επιδοτείσαι, μάλιστα, εξ ολοκλήρου για το κόστος διαβίωσής σου. Παράλληλα ο Ποινικός Κώδικας δεν ισχύει για σένα❗
Στην Ελλάδα δε από τις 25-9-2027 δε θα μπορείς χωρίς την κάρτα του πολίτη να συναλλάσσεσαι με το Δημόσιο κι όπως είπε κι ο υπουργός από το βήμα της Βουλής θα έχεις πρόβλημα στη μισθοδοσία σου!
Δηλαδή εσύ που έχεις ήδη 10 ταυτοποιητικά έγγραφα και συγκεκριμένα μπλε Ταυτότητα, ΑΜΚΑ, βιβλιάριο υγείας, ΑΦΜ, δίπλωμα οδήγησης, είσαι γραμμένος στα Ληξιαρχεία και τα Δημοτολόγια, εκδίδεις πιστοποιητικά γέννησης, ταυτοπροσωπίας και οικογενειακής κατάστασης με κωδικούς taxisnet, διαθέτεις πιθανόν και Διαβατήριο, δε θα αναγνωρίζεσαι από το Ελληνικό Δημόσιο.
Την ίδια στιγμή το Κράτος εξυπηρετεί και επιδοτεί καθε καρυδιάς καρύδι από όλες τις φυλές της γης που εισβάλουν παράνομα στη χώρα χωρίς χαρτιά.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάς Τουρκία μπαίνεις σε μια βάρκα και έρχεσαι εδώ χωρίς χαρτιά και καθάρισες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...