Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΠΟΛΕΜΙΚΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ"



3ος Παγκόσμιος Πόλεμος ως φάρμακο για την οικονομία!



χρειάζεται ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος για να τονωθεί η οικονομία!


Τα Κινεζικά πρώτα άλλα και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αργότερα σε μεγάλη ένταση ανάφεραν και σχολίασαν την τελευταία συνάντηση μεταξύ της Πολυεθνικής RAND ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

και του Πενταγώνου στις ΗΠΑ.

Ο Οργανισμός Ροκφέλερ - Φορντ/Κάρνεγκι ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

που βρίσκεται πίσω από τη RAND ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

πρότεινε ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη θα αναζωογονούσε την οικονομία βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική.

Οι διευθυντές του Rand που είναι επίσης μπλεγμένοι στη διαβόητη ομάδα Carlyle ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

που διοικείτε από πρώην πολιτικούς ζήτησαν τα $5 τρισεκατομμύρια δολάρια του προγράμματος διάσωσης της οικονομίας που καταληστεύτηκαν από τους Αμερικανούς φορολογούμενους πολίτες να χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση ενός νέου πολέμου! Η ακριβής χώρα που θα δεχτεί την επίθεση δεν έγινε γνωστή αλλά οι πιθανοί υποψήφιοι είναι η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και πιθανόν ακόμα και η Ιαπωνία αφού αυτοί κρατάνε το περισσότερο χρέος των ΗΠΑ. Ο αναλυτής της RAND κατέστησε σαφές στο Πεντάγωνο και στους πολιτικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους που ήταν παρόντες ότι η επίθεση πρέπει να γίνει σε ένα έθνος μεγάλης επιρροής ξένης ισχύος. Γι'αυτό το λόγο η Βόρεια Κορέα γρήγορα απορρίφθηκε.

Αυτή είναι πιθανόν η "τεχνητή κρίση" στην οποία αναφέρθηκε ο Τζο Μπαίντεν (αντιπρόεδρος του Ομπάμα) δύο εβδομάδες πριν σε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον Ομπάμα. Η Μαντλιν Ολμπράιτ και ο Κολιν Πάουελ γρήγορα επιβεβαίωσαν τις προειδοποιήσεις του Μπαίντεν, προειδοποιώντας το τηλεοπτικό κοινό για μια επικείμενη διεθνή κρίση που πρόκειται να ανακοινωθεί στο κοινό λίγο μετά την κατά τα φαινόμενα επικείμενη ορκομωσία του Ομπάμα.


πηγές: ειδησιογραφικά πρακτορεία

http://andromedios.blogspot.com/2008/11/3.html

Τζο Μπάιντεν: Ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ!!

Ο Τζο Μπάιντεν, ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1942 στο Σκράντον της Πενσυλβάνια και έχει πτυχίο Bachelor από το University of Delaware, καθώς και πτυχίο Νομικής από το Syracuse University. Παντρεύτηκε το 1966 τη Νίλια Χάντερ ενώ ήταν ακόμη φοιτητής της Νομικής. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά - μία κόρη και δύο γιους. Ο Μπάιντεν εξελέγη στη Γερουσία για πρώτη φορά το 1972. το 1975 γνώρισε τη δασκάλα Τζιλ Τρέισι Τζέικομπς με την οποία παντρεύτηκε το 1977. Απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο ένας από τους γιους του Μπάϊντεν είναι ο γενικός εισαγγελέας του Ντελαγουέρ που υπηρετεί στην Εθνοφρουρά και κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του στο Ιράκ. Ο Μπάιντεν αποφοίτησε από τους τελευταίους της τάξης του, τόσο από το Πανεπιστήμιο του Ντελαγουέρ, όσο και από το Πανεπιστήμιο Syracuse. Eγινε δεκτός στο Δικηγορικό Σύλλογο του Ντελαγουέρ το 1969 και άσκησε τη δικηγορία για αρκετά χρόνια. Το 1970, εξελέγη στο Συμβούλιο της επαρχίας Νιού Κασλ και υπηρέτησε για δύο χρόνια, μέχρις ότου εξελέγη στη Γερουσία των ΗΠΑ το 1972. Εκτοτε εκλέγεται συνεχώς. Ο Μπάιντεν είναι πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας και ανώτερο μέλος στη Δικαστική Επιτροπή Κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία, ήταν από τους θερμότερους υπέρμαχους για την ανάληψη δράσης για την προστασία των Βοσνίων μουσουλμάνων
http://maurogialouros.blogspot.com/2008/11/blog-post_6847.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...