Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ το «βαθύ πηγάδι» της ….


Για να συμπληρωσουμε εμεις το ποστ της http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ διότι τα πράγματα είναι πολύ ποιό «βαθειά», θυμίζουμε την

«Προχωρημένη» ανάλυση που λέει ότι.. Η Ευγενία Μανωλίδου είναι η σύντροφος του Άδωνι Γεωργιάδη βουλευτή του ΛΑΟΣ και έχει αναλάβει να παρουσιάζει το reality. Στο παιχνίδι αυτό όμως είναι σκηνοθέτης ο Κώστας Βορίδης που είναι αδερφός του Μάκη Βορίδη Βουλευτή του ΛΑΟΣ
Στον γάμο του σκηνοθέτη, κουμπάρος ήταν ο αντιπρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Carl Lang, ενώ είχε παραστεί και ο Πρόεδρος του κόμματος αυτού Jean Marie Le Pen. Οπότε πρέπει να «μεσολάβησε» για το «συνοικέσιο» ο Μάκης Βορίδης ο αδελφός του σκηνοθέτη Κώστα Βορίδη, ο οποίος έγινε γνωστός τόσο για την προσαρμογή στα ελληνικά μεγάλων τηλεπαιχνιδιών, όπως το Big Brother, η The Farm και το Survivor, όσο και για την τηλεοπτική κάλυψη της λαοσυνάξεως που διοργανώθηκε από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το καλοκαίρι του 2000.

http://ixnos.blogspot.com/2008/10/blog-post_1259.html



2 σχόλια:

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/blog-post_2346.html

Αναδημοσιεύουμε και "σχολιάζουμε" ευχάριστα από τη "συνεισφορά" σας...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στους συναγωνιστές,
εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια σας και καλή δύναμη στον αγώνα σας.
Μακρυά επίσης από ορισμένα γνωστά λαμόγια της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΛΑ.Ο.Σ.
Σας αποστέλλω επίσης μία επιστολή απάντηση που έστειλα στον Χανιώτικο τοπικό τύπο σχετικά με το θέμα των παρελάσεων και κάποιους ύποπτους κυρίους του Στεκιού Μεταναστών η οποία δημοσιεύθυκε και στην κοματική εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ Α1.
Να επισημάνω επίσης ότι όποτε σας φέρει ο δρόμος από τα Χανιά μην διστάσετε να με πάρετε τηλέφωνο στο 6972856043 για να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.
Με εκτίμηση,
Σταθάκης Δημήτρης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής
Χανίων του ΛΑ.Ο.Σ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...