Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΟΜΠΑΜΑ «μεσσίας»; η «αντίχριστος»;


Το περιοδικό ΤΙΜΕ με ένα «προφητικό» εξώφυλλο τον Οκτώβριο του 2006 είχε «προδιαθέσει» τους Αμερικανούς και προαναγγείλει την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Εάν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είχαν «προαποφασισθεί» τότε προς τι το θέατρο που παίχθηκε με τις δαπανηρές προεκλογικές εκστρατείες και τις υποψηφιότητες ; Εμείς εδώ αναφερόμαστε σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της όλης «συμπεριφοράς» και «στάσης» του ως ελάχιστη συνεισφορά για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Παραθέτουμε λοιπόν αποσπάσματα από σχόλια του νέου προέδρου από την συνδιάσκεψη της αμερικανικής επιτροπής δημοσιών υποθέσεων του Ισραήλ που δημοσιευθήκαν στον τύπο. ΙΧΝΟΣ

Στις 4 Ιούνη 2008 , στη σύσκεψη πολιτικής της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee ) ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ , Μπάρακ Ομπάμα , δήλωσε ανοιχτά τα σχέδια της πολιτικής των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή , και την πλήρη στήριξή τους στο Σιωνισμό. Δήλωσε ότι «καταλαβαίνει βαθειά τη Σιωνιστική ιδέα» και ότι ο ίδιος και όλη η κυρίαρχη πολιτική των ΗΠΑ στρατεύεται στο παμπάλαιο θρησκευτικό δόγμα των Εβραίων το «tikkun olam» που σημαίνει κάποια θρησκευτική υποχρέωση που θυεωρούν ότι έχουν ως έθνος να «επισκευάζουν ολόκληρο τον κόσμο».

Για να «επισκευάσει τον κόσμο» ο Ομπάμα δήλωσε σκληρό οικονομικό αποκλεισμό του Ιράν και πόλεμο εάν δε συμμορφωθεί πλήρως με τις επιταγές των ΗΠΑ. Προανήγγειλε ότι σκοπεύει μέσα στη θητεία του να εξαφανίσει ουσιαστικά τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ και να χτυπήσει τη Συρία. Προανήγγειλε 30 δισεκατομμύρια δολάρια οικονομική ενίσχυση για στρατιωτικούς σκοπούς των ΗΠΑ στο Ισραήλ και εγκατάσταση νέου στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο έδαφός του. Είπε ότι η ασφάλεια των ΗΠΑ και του Ισραήλ απαιτεί εξαφάνιση των μη «δημοκρατικών» καθεστώτων όλης της Μέσης Ανατολής, και ότι τόσο το κόμμα του όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν .

Αποσπάσματα από Σχόλια στην συνδιάσκεψη πολιτικής της Αμερικάνικης επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ.

Γερουσιαστής Μπάρακ Ομπάμα

4 Ιούνη 2008

θέλω να ξέρετε ότι σήμερα θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου, και σαν πραγματικός φίλος του Ισραήλ. Και ξέρω ότι όταν επισκέπτομαι την AIPAC , είμαι ανάμεσα σε φίλους. Καλούς φίλους. Φίλους που μοιράζονται τη στενή μου δέσμευση , ότι ο δεσμός ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι αδιάσπαστος, σήμερα, αύριο και για πάντα.

Είμαι υπερήφανος που είμαι ένα μέρος μιας ισχυρής, δικομματικής συναίνεσης που έχει υποστηρίξει το Ισραήλ απέναντι σε όλες τις απειλές. Αυτή είναι μια δέσμευση που και εγώ και ο John McCain μοιραζόμαστε, γιατί η υποστήριξη στο Ισραήλ σε αυτή τη χώρα είναι υπεράνω κομμάτων.

Η συμμαχία μας βασίζεται σε κοινά ενδιαφέροντα και κοινές αξίες. Αυτοί που απειλούν το Ισραήλ απειλούν εμάς. Το Ισραήλ πάντα αντιμετώπιζε αυτές τις απειλές στις πρώτες γραμμές. Και θα φέρω στο Λευκό Οίκο μια ακλόνητη δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ.

Σαν Πρόεδρος, θα υλοποιήσω ένα Μνημόνιο Κατανόησης, που παρέχει 30 δισεκατομμύρια δολάρια για ενίσχυση του Ισραήλ μέσα στην επόμενη δεκαετία. Επενδύσεις στην ασφάλεια του Ισραήλ που δε θα δεσμευτούν για κανένα άλλο έθνος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ – ή για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή – από το Ιράν. Τώρα το κοινό αποτελείται και από Ρεπουμπλικάνους και από Δημοκρατικούς , και οι εχθροί του Ισραήλ πρέπει να μην έχουν καμιά αμφιβολία ότι, ανεξαρτήτως κόμματος οι Αμερικάνοι στέκονται πλευρό με πλευρό στη δέσμευσή τους για την ασφάλεια του Ισραήλ.

Τελικά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία : Θα κρατήσω πάντα στο τραπέζι την απειλή για στρατιωτική δράση στο τραπέζι , για να υπερασπίσω την ασφάλειά μας και των συμμάχων μας του Ισραήλ.

Η όλη συνέντευξη στο http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/06/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...