Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ από τον τύπο


αφού οι πιο πολλές παλιοφυλλάδες προσπαθούν να μας υποβιβάσουν από υγιώς πολιτικά σκεπτόμενα άτομα, σε πολιτικούς «καταναλωτές» των «προϊόντων» τους που παράγονται στα «υποκαταστήματα» διαφημιζόμενων εργολάβων σιτιζόμενων από τον κρατικό κορβανά από παπαγαλάκια - διαδρομιστές των υπουργείων καθώς και έμμισθους ημικρατικούς προπαγανδιστές ,τώρα έρχεται η νέα ξεφτίλα. πώς να εκμεταλλευτούν την οικονομική δυσπραγία του κόσμου .Στο τέλος θα μοιράζουν μακαρόνια και φασόλια μαζί με τις φυλλάδες τους. στο «ομοιογενές» κοπάδι αλλοφρόνων αναγνωστών-καταναλωτών του life style και του κατοχικού κουπονιού.

Απ’ τις κατσαρόλες και τα CD οι φυλλάδες τώρα –μέσω κουπονιών- μοιράζουν χρήματα που εξαργυρώνονται σε σούπερ μάρκετ.
Προανήγγειλε ο Χατζηνικολάου ότι η φυλλάδα του θα χαρίζει κουπόνι αξίας 3 ευρώ, κάνει ρελάνς ο Μπόμπολας και προσφέρει κουπόνι 4 ευρώ.

Κάτι είναι κι αυτό πάντως. Οι φυλλάδες να πληρώνουν οι ίδιες το έντυπο κουτόχορτο που ταΐζουν τους αναγνώστες τους.
Φυσικά οι εκδότες-επιχειρηματίες έχουν τους λόγους τους που το κάνουν αυτό αφού χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης που κατέχουν σαν οχήματα για να εξυπηρετούν τις δικές τους σκοπιμότητες αλλά κι αυτό υποδηλώνει τον ξεπεσμό του έντυπου τύπου.

Και δυστυχώς η ανέχεια του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που αυτές οι φυλλάδες θα παρουσιάσουν μια τεράστια κυκλοφορία.
Θα είναι όμως εντελώς πλασματική.
Περιπτεράς μας έλεγε ότι ήδη υπήρξε πελάτης του που «έκλεισε» 10 εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» στην έκδοση των 2 ευρώ, με το σκεπτικό ότι θα πληρώσει 20 ευρώ και θα αξιοποιήσει ανταλλάξιμα κουπόνια αξίας 40 ευρώ.

Από το http://tsak-giorgis.blogspot.com/


Εχουν σπάσει ήδη τα τηλέφωνα του "Πρώτου Θέματος".

Έχετε ακούσει να κάνουν "κρατήσεις" εφημερίδων κατ ευθείας από τη πηγή;

Ε, αυτό συμβαίνει με το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ".

Η προσφορά της εφημερίδας με το κουπόνι για ψώνια 4 ευρώ από τον "ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ" -είτε αγοράσεις την ακριβή έκδοση των 4,25 είτε αγοράσεις την φθηνή έκδοση των 2 ευρώ- η προσφορά είναι η ίδια -4 ευρώ. Αμα αγοράσεις για παράδειγμα, 20 "ΘΕΜΑτα" της έκδοσης των 2 ευρώ, θα μπορείς να ψωνίσεις απο τα σούπερ μάρκετ "ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ" προϊόντα αξίας 80 ευρώ!

Μιλάμε για 40 ευρώπουλα κέρδος!

Σ όποιον μαζέψει κουπόνια αξίας 3000 ευρώ η εφημερίδα σε συνεργασία με τον κεφάτο "ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ" θα στέλνει σπίτι σας τα ψώνια με
delivery girl, μία από τις Σάσα Μπάστα -Όλγα Φαρμάκη!

Από το http://kourdistoportocali.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...