Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Εικοσιτετράωρο «επιθέσεων»



Επίθεση με πέτρες και ξύλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Βουλγαράκη


Επιθέσεις στα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη οδο Ναυαρίνου και Ιπποκράτους, καθώς και στο πολιτικό γραφείο του Γιώργου Βουλγαράκη που βρίσκεται απέναντι, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 15 γνωστών –αγνώστων. Επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και μπογιές, προκαλώντας υλικές ζημιές στις τζαμαρίες των δύο κτηρίων. καθώς και σε δύο μοτοσικλέτες της ασφάλειας του Γιώργου Βουλγαράκη που ήταν σταθμευμένα έξω από το πολιτικό του γραφείο Από την «μανία» των νεαρών δε γλίτωσαν ούτε τρία ΙΧ πολιτών, που ήταν παρκαρισμένα Εν συνεχεία έσπασαν τη τζαμαρία του υποκαταστήματος της Eurobank που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 93, καθώς και τη βιτρίνα του «γνωστού»βιβλιοπωλείου του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γεωργιάδη στην οδό Σόλωνος 114.
Νύχτα εκρήξεων στην Αθήνα
Εμπρηστική επίσης επίθεση σημειώθηκε στις 22:40 το βράδυ (10/11), στην Κ’ Δ.Ο.Υ. Αθηνών, στα Πατήσια. Άγνωστοι εβαλαν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια στην είσοδο, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Άλλον ένα αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό πυροδότησαν οι άγνωστοι στη 01:20 τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Ελληνικό, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο. Με διαφορά δύο ωρών, στις 03:20 τα ξημερώματα, οι εμπρηστές επιτέθηκαν και σε υποκατάστημα της Marfin-Εγνατία Bank στην Αργυρούπολη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν και εδώ υλικές ζημιές στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος και στον προθάλαμο της τράπεζας.



Επίθεση από χούλιγκαν στον σταθμό "Extra 3"
το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό "Extra 3", κατά τη διάρκεια εκπομπής των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο δύο σταθμευμένα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα. Η Ασφάλεια προχώρησε σε περισσότερες από 10 προσαγωγές. και δέκα άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο Περιστέρι. ανάμεσά τους και ένας 26χρονος αλλοδαπός Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση και κατά συναυτουργία, πρόκληση έκρηξης, για διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, της παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών και του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...