Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Αβραμόπουλος: Ένας Αποτυχημένος Υπουργός

Κε Αβραμόπουλε χρεοκόπησες το Εθνικό Σύστημα Υγείας.για να «υπηρετήσεις» τα συμφέροντα των «φίλων» σου των μεγάλο-κλινικάρχων. Αυτό που συμβαίνει τώρα θα είναι «αύριο» ο εφιάλτης σου. Οι εντολές έχουν δοθεί. Πρέπει να «σπρώξουμε» τον πολίτη οπωσδήποτε στην ιδιωτική νοσοκομειακή περίθαλψη και νοσηλεία για να βοηθηθούν οι «γνωστοί». Αλλιώς δεν εξηγούνται τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν. Οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου πληρώνουν τώρα τα φάρμακα από την τσέπη τους, γιατί δεν έχεις λεφτά να τους πληρώσεις τους φαρμακοποιούς. Κατά τα αλλά θέλεις να το «παίζεις» και «δελφίνος» της Ν.Δ .Φαντάσου να γίνεις και αρχηγός το τι θα πάθουμε. Τα διαγνωστικά κέντρα σταματούν τη χορήγηση των υπηρεσιών τους επί πιστώσει από τις 15 Δεκεμβρίου. Τον Δεκέμβρη «κόβονται» και οι ιατρικές εξετάσεις Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν πληρώνουν τα χρεωστούμενα, το Ταμείου του Δημοσίου χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ τους τελευταίους οχτώ μήνες. Οι προμηθευτές ορθοπεδικού υλικού, μετά τη διακοπή «τροφοδότησης» των νοσοκομείων, προχωρούν και στην απόσυρση των παρακαταθηκών και των εργαλείων τους από τα νοσοκομεία, γιατί χρωστάς και σε αυτούς πάνω απο 700 εκατομμύρια ευρώ. Οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά σταμάτησαν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου και από 1η Δεκεμβρίου 2008 αναμένεται να επεκταθεί σε όλη τη χώρα, ο οργανισμός, τους χρωστά κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Οι γιατροί των ασφαλισμένων του δημοσίου απειλούν να σταματήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους γιατί και αυτούς έχεις «ταπώσει». Στις προμηθεύτριες εταιρείες και φαρμακοβιομηχανίες οι οφειλές έφτασαν τα 4,5 δισ. ευρώ και σταματούν και αυτοί τις προμήθειες. Οι συνταξιούχοι πρέπει τώρα ανάλγητε υπουργέ να «πληρώσουν» για να πάρουν τα φάρμακα τους. Που θα τα βρουν; Ξέρω εσύ έχεις άλλο πρόβλημα τώρα, της διαδοχής. Πως θα σε έχουν τα γκάλοπ ως «υποψήφιο» για αυτή. Μα είναι ποτέ δυνατόν χωρίς «υψηλή» «προστασία»να έχουν τον πιο αποτυχημένο υπουργό που έχει περάσει από το υπουργείο υγειάς υποψήφιο για υψηλότερη θέση; Εκτός εάν υπάρχει σχέδιο να μας πεθάνουν όλους. Εδώ έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ κακοδιοίκησης και κακόδιαχειρησις στα νοσοκομεία. Η διαφθορά και η κατασπατάληση πάει «σύννεφο». Στους διαγωνισμούς γίνετε από τα τρωκτικά «ράλι» υπερκοστολογησης, υπερκαταναλωσης,και «αχρήστων» υλικών αρκεί να υπάρχει η «μίζα». Τα ταμεία ενώ εισπράττουν τα μαλλιά της κεφαλής του πολίτη η συνεισφορά τους στα νοσήλια είναι της τάξης της Ουγκάντας, ενώ στα ιδιωτικά της Ελβετίας. Να πάμε στο προσωπικό; άλλο βατερλό αυτό. Κάτι νέοι γιατροί με μισθούς πείνας λιγότεροι και από τους μισούς από όσοι χρειάζονται να «σπρώχνουν το κάρο» της αμαρτίας σου. Πιο πολλοί οι κηπουροί από νοσοκόμες. Ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς και τόσο μεγάλος που γίνεται κουραστικός. Εάν νομίζεις ότι τα «αποθυμένα» που έχεις μαζέψει από την αποτυχία σου ως αρχηγός κόμματος με την διάλυση του γραφικού ΚΕΠ θα τα ξεσπάσεις στους ασθενείς πολίτες είσαι γελασμένος. Άντε να πας σπίτι σου πριν «πεθάνει» κόσμος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αστε που διορισε στην Επιτροπη Προμηθειων του Υπουργειου Υειας με το (ΦΕΚ 207-9-5-08)τη "συνοδο" του Καρατζαφερη ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ..
Η οποια το μονο προσον που εχει ειναι οτι ειναι αποφοιτος ενος αγνωστου και υποβαθμισμενου ξενου ΙΕΚ και το....κυριως προσον οτι ειναι ..."συνοδος" του
Καρατζαφερη!!!
Καλα με "μετρεσες¨" και "συνοδους" και κοριτσακια που συναγελαζονται με ανδρες που εχουν τα διπλα χρονια απο αυτες θα σωσει ο Αβραμοπουλος το ΕΣΥ????
Μπορουν τα θυληκα αυτα να εχουν τουλαχιστον το απαραιτητο τεκμηριο της προσωπικης ηηθικης??

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ; ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ?
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ? ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ. ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ? ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ? ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ. Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΜΕ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ.
ΚΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΒΝΤΑ. ΝΑ ΜΗ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...