Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Κε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ η «πρόκληση» έχει και τα όρια της



δεν μας φτάνει το γκρίζο οικονομικό «περιβάλλον» της εποχής μας, δεν μας φτάνει η τόση κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, δεν μας φτάνει η τόση κλεψιά που έχει πέσει μέσα σε ένα τέτοιο δυσάρεστο και για την διεθνή οικονομία περιβάλλον, τα περίφημα golden λαμόγια της αποτυχημένης κυβέρνησης δεν καταλαβαίνουν ότι ηλθε ο καιρός που πρέπει να «χάσουν» κάτι και αυτοί. Το ελάχιστο. Την «υπερπολυτελή» διαβίωση που τους εξασφάλιζε αυτό το ασύδοτο κρατικό σύστημα του «σφίξτε το ζωνάρι».Παρά τις επανειλημμένες διακυρήξεις εκ μέρους όλων ότι έρχονται «δύσκολοι καιροί» οι μισθοί και οι αμοιβές των «κυρίων» αυτών τραβάνε την ανηφόρα σε αντίθεση με την «κατηφόρα» της κυβέρνησης που αποτυπώνετε στα γκάλοπ και στην καθημερινή δυστροπία από τους πολίτες. Όπως γράφει και η ελευθεροτυπία σήμερα http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=69115344

"Υπηρέτες του Δημοσίου, αλλά με απολαβές πολύ υψηλότερες ακόμη και από τις αμοιβές στελεχών της ελεύθερης αγοράς." Είναι πλέον ορατό ότι ο καραμανλής είναι «όμηρος» του «συστήματος» που τον δημιούργησε. Ίδη από ότι δείχνουν και οι σημερινές αναλύσεις η κυβέρνηση έχει χάσει την πλειοψηφία και καλά θα κάνει να μας αδειάσει την γωνιά .Εμείς δεν θα σταματήσουμε να το λέμε. Όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο και για αυτήν αλλά και για εμάς μήπως αλλάξει κάτι.

Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (έμμισθη δικηγόρος – σύμβουλος)
182.000 + bonus έως 165.000
κ. Σ. ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ (Σύμβουλος – Γενικός Επιχειρησιακός Υπεύθυνος – «κουμπάρος» του Προέδρου)
182.000 + bonus έως 165.000
κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ (QUALITY BUSINESS SOLUTIONS - υιός καθηγήτριας Πανεπιστημίου που επέβλεψε γνωστή διδακτορική διατριβή)
432.000 ευρώ
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/blog-post_8094.html


κ. Δ. ΠΑΝΑΓΕΑΣ (Νομικός Σύμβουλος Διοίκησης)
120.000 + ασφαλιστικές εισφορές
κ. Ν. ΤΟΜΑΡΑΣ (παραιτηθείς !!! πρώην επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας, η οποία καταργήθηκε ως … ανεπαρκής)
Εφάπαξ 1.500.000 Ευρώ

. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος με αμοιβή 400.000 ευρώ τον χρόνο

ζητάει να γίνει αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ που θα φθάσουν στο 5% Όμως από την άλλη αγόρασε μια Lexus που κοστίζει πάνω από από 90.000 ευρώ πάνω σε δύσκολους καιρούς.

επίσης Πέρυσι τον Νοέμβριο, για παράδειγμα, οι επικεφαλής των Οργανισμών Λιμένων Πάτρας, Βόλου, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Ραφήνας και Λαυρίου ανταμείφθηκαν με bonus από 15.000 έως και 20.000 ευρώ ο καθένας τους.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των περιφερειακών λιμανιών κατατάσσονται στους χαμηλότερα αμοιβόμενους, με αποδοχές 4.000 ευρώ μηνιαίως. Πλην, όμως, σε δύσκολες περιόδους, όπως συνέβη με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΟΛΠ, οι περιφερειακοί managers έχουν τα τυχερά τους

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2008/11/blog-post_8027.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...