Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

«Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» που είναι το ΕΣΡ κοιμάται;






Λειτουργούν η δεν λειτουργούν οι λεγόμενες ανεξάρτητες επιτροπές τι ρολό παίζει τελικά το περιβόητο ΕΣΡ; που είναι να λάβει μετρά κατά του αίσχους που λέγετε η στιγμή της αλήθειας; .δεν υπάρχει εδώ καταστρατήγηση των κανόνων ;ποιος τους είπε ότι μπορούν να ανέχονται αυτό το «εκτρωματικό» παιχνίδι που μάλλον για διάβρωση και ξεφτιλισμα των ηθών το φέρανε και στην Ελλάδα; «κύριος» Κυριακού (τρομάρα του) πως ανέχεται το «σοβαρό» κανάλι του να παίζει τέτοια; Η σοβαρότητα μας μήπως εξαντλείτε μέχρι την «είσοδο» στην τσέπης του;Αυτά λέει το αρχαίο αθάνατο ολυμπιακό πνέυμα;Τον έχουν ακόμα στην ολυμπιακή επιτροπή; Ο άλλος «κύριος» πατριώτης καρατζαφέρης πως ανέχεται ο μεγαλοπατριωτης βουλευτής του Γεωργιάδης να έχει προτείνει ο ίδιος όπως αποκαλύπτετε την «σύντροφο» του για παρουσιάστρια; Αυτό δεν είναι πατριωτισμός είναι ξεφτίλα. Και οι βορίδηδες; γιατί ο ένας αδελφός είναι σκηνοθέτης του παιχνιδιού. τι ρόλο έχουν «παίξει» σε την διαστροφική υπόθεση; ενέχετε και ο τέως σε αυτήν την «διαπλοκή»; Γιατί είναι «γνωστές» οι σχέσεις κυριακού-βορίδη-τέως. άπαντες βασιλικοί. Αλλά τέλος πάντων. Ας φροντίσουν τα επίσημα όργανα της πολιτείας να βάλουν ένα τέλος σε αυτό τον διασυρμό της προσωπικότητας έστω αργυρώνητων ατόμων που έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο να διασύρονται για λίγα χρήματα και πολύ ξεφτίλα. Στην Ιταλία από ότι μαθαίνουμε σταμάτησε το παιχνίδι καιρός είναι να γίνει και εδώ, αφού ο κύριος Κυριακού αποφάσισε εν ονόματι του χρήματος να κάνει τα «πάντα» ακόμα και της «διάλυση» της καλής εικόνας του καναλιού του. Όσοι πολίτες έχουν αξιοπρέπεια ομως θα τον τιμωρήσουν γι΄αυτό το κατάντημα να είναι σίγουρος.

Τελευταίοι τιτλοι¨

1,7 εκατομμύριο μπανιστιρτζήδες ΕΛΛΗΝΕΣ ...βλέπουν την Μπουμπούκα! Και το Χοντραίνουν το "παιγνίδι"!!! Χθες ΕΠΑΙΞΑΝ επεισόδιο με "αιμομιξίες" ! Η Κόρη που γούσταρε τον ΑΝΤΡΑ της ΜΑΝΑ O ΑΝΤΕΝΝΑ έπαιξε σε επανάληψη απόψε την εκπομπή με παίκτρια την Νικολέτα.
Το κορίτσι που ομολόγησε μπροστά στον σύντροφό της ότι έχει κάνει έρωτα με γυναίκα, και έχει τραβήξει ερωτικό βίντεο με τον προηγούμενο σύντροφό της.

http://pressmme.blogspot.com/

http://www.kolonaki-press.com

http://ourgreektv.blogspot.com/

http://24press.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...