Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

"έχασε" τήν μνήμη του; ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;


"Πρέπει να πληροφορήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια
τον λαό για την πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση
στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία"

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,
90χρονος επίτιμος πρόεδρος, της Νέας Δημοπρασίας...

http://prezatv.blogspot.com/2008/11/blog-post_155.html


ixnos:

Πολύ ωραία μας τα λες. Αυτό κα αν είναι πληροφόρηση. Ξέχασες όμως να μας «πληροφορήσεις» για όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το γιατί «ξεσκίζατε» σχεδόν ολοι οι πολιτικοί τα "ταμεία". Για το πως καταντήσατε την Ελλάδα να ζει μια ζωή με «δανεικά» στηριζόμενη στην ακριβοπληρωμένη «ελεημοσύνη» των ξένων προστατών της.

Το πώς κάνατε συμπαιγνία όλοι μαζί για το κραχ στο χρηματιστήριο αφού «θέλατε» να βάλετε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Πως φάγανε κάποιοι «αετονύχηδες» μαζί με μερικούς πολιτικούς που «θησαυρίσανε», τα λεφτά του κοσμάκη. Πως με το «παραμύθι» του κινδύνου από την Τουρκία κάθε τόσο «ξεσκίζεστε» στις μίζες, και «κάποιοι» από σας ζητάνε και τα «ρέστα» αποπάνω εάν πει κανείς κάτι λέγοντας (υπάρχουν αποδείξεις;)

στο ότι το μεγάλο σας «πρόβλημα» ήταν, πως θα μας βάζετε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας ούτως ώστε το διαίρει και βασίλευε να σας κάνει αρχηγούς, του αποπροσανατολισμένου όχλου. Το πως μια ζωή «τεμπέληδες» και «ανεπάγγελτοι» πολιτικοί καταφέρατε να έχετε αμύθητες περιουσίες. Το ότι «χρησιμοποιείτε» τα εθνικά θέματα για τον αποπροσανατολισμό μας από την καθημερινότητα όταν «δυσκολεύουν» πολύ τα πράγματα. Για την ψευτοπολιτική ιδεολογία σχεδόν όλων σας που την κάνετε λάστιχο αναλόγως πως σας «εξυπηρετεί».Έχετε καταφέρει την «ενοποίηση» σχεδόν όλων των πολιτικών ιδεολογιών. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ο λαός λέει όλοι ίδιοι είναι. αυτό θέλατε; Που μας φάγατε σχεδόν τριάντα χρόνια από την ζωή μας με βασικό «πρόβλημα» μην «παίξει» το Κ.Κ.Ε στα πολιτικά πράγματα, και στενοχωρηθούν τα υπερατλαντικά αφεντικά σας που φτάσανε σε τέτοιο θράσος που σφαλιάρωναν στην κυριολεξία πολιτικούς που δεν εκτελούσαν τις «εντολές» τους. Που αφήσατε την χώρα χωρίς νέα πολιτικά αξιόλογα πρόσωπα θέλοντας να βασιλεύετε όλοι συν γυναιξί και τέκνοις στον αιώνα τον απάντα, κα μόνο ο χάρος να σας αφαιρεί την εξουσία. Που καταντήσατε να ακούν οι πολίτες για πολιτικούς κα να λένε να το λαμογιο να ο κλέφτης, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνονται αξιόλογα άτομα να ασχοληθούν με τα κοινά. Που «ξεπουλήσατε» όλα τα εθνικά θέματα αρχής γινομένης από την περιβόητη συνθήκη Λονδίνου –ζυριχης η την «μαλακία» του Βενιζέλου να κυνηγά την κόκκινη μηλιά για τα συμφέροντα των Άγγλων πετρελαιάδων. Τι να πρωτοθυμηθει κανείς. Έχεις τόσα πολλά που θα έπρεπε να μας πληροφορήσεις κε Μητσοτάκη που χρειάζεσαι άλλη μια ζωή (θεός φυλάξει).Προσπάθησε» τουλάχιστον για την υστεροφημία σου να αναμαζέψεις την «κόρη» σου και «μέσω» αυτής την ελληνική «διαλυμένη» οικονομία αφού τα δανικά τελειώσανε .Δεν έχουμε τίποτα άλλο για πούλημα αξιόλογο προς το παρόν. Εάν σου ζητήσω να «προσπαθήσεις» να έλθουν πίσω τα κλεμμένα από τους κλέφτες μπορεί να σου κάτσει βαρύ στο στομάχι και …….

«ο Μητσοτάκης έχει πολιτικό αλτζχάιμερ.» το είπε το παιδί σου ο ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...