Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο κατάλογος της «βλακείας»; η της «απειλής»

κάνετε κλικ στην εικόνα

Κατάλογο με 82 πιθανούς στόχους «τρομοκρατικών επιθέσεων», η πλειονότητα των οποίων αφορά προβεβλημένα πρόσωπα της δημοσιογραφίας, καθώς και ένα ευρύ φάσμα των μέσων ενημέρωσης (τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες), έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).


Στη λίστα των στόχων της νέας τρομοκρατίας, την οποία αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα», εκτός των δημοσιογράφων περιλαμβάνονται λειτουργοί της ελληνικής Δικαιοσύνης, κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, του τραπεζικού τομέα, καθώς και διακεκριμένα πρόσωπα του δημοσίου βίου.

Ανάμεσα στα φυσικά πρόσωπα, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους πιθανούς στόχους, αναφέρονται γνωστοί δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, εκδότες, τραπεζίτες, δικαστές, εισαγγελείς, δύο μέλη της κυβέρνησης, δύο στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου και ένας βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Επίσης, περιλαμβάνονται 28 εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά και τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, που θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατών.

Κατάλογος στόχων της νέας τρομοκρατίας
Απειλούνται εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και δικαστικοί

Πάει χάσανε το μέτρο. Τους στοχοποιουν οι ίδιοι. Είναι σαν να λένε αυτούς «θέλουν» οι τρομοκράτες χτυπάτε τους όλοι. Διάτρητες υπηρεσίες και απόλυτη ξεφτίλα. Ποιος θα τους προστατέψει από τρελούς τώρα; Μήπως έγινε επίτηδες η δήθεν διαρροή για να τους «επιβληθούν»;Κοιτάτε να καθίσετε «φρονιμα» γιατί…. Ξέρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...