Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Η Πετραλιά «πήρε» τον Πανταγιά…. άντε και τον Τσουκάτο


Μπορεί ενόψει των εκλογών τα δύο μεγάλα κόμμα να βρίσκονται σε λογική πόλωσης δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπουργούς. Για παράδειγμα φημολογείται εσχάτως στην πιάτσα ότι η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πετραλιά έχει προσλάβει ως σύμβουλο για τα επικοινωνιακά της, τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Σημίτη, Γιώργο Πανταγιά. Ως γνωστόν ο τελευταίος μετά την αποπομπή του από το Μέγαρο Μαξίμου είχαν προχωρήσει από κοινού με τον νυν γραμματέα Καταναλωτή Γιάννη Οικονόμου στην ίδρυση εταιρείας που ασχολούνταν με το πολιτικό μάνατζμεντ. Το όνομα της εταιρείας του Πανταγιά είναι «Polity». Ανεξάρτητα πάντως από την περίεργη αυτή συνεργασίας, κυρίως λόγω παρελθόντος, είναι αλήθεια ότι η κυρία Φάνη έχει γλιτώσει αρκετά χτυπήματα.

ΑΞΙΖΕΙ: Προσφάτως η υπουργός Απασχόλησης είχε φωνάξει στο σπίτι της, διευθυντικά στελέχη εφημερίδων, κυρίως εντύπων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.

Θα της συνιστούσα να πάρει το «δίδυμο». δηλαδή και τον Τσουκάτο διότι αυτοί πηγαίνανε πάντα-μαζί. Μην μείνει ο Τσουκάτος «ορφανός». Και προσοχή στα πεζοδρόμια. μην έχουμε πάλι γεροντο- πεσίματα. Κοίτα ρε που τα «χούφταλα» θέλουν και διαπλοκο-εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...