Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Το «μεγαλείο» της διαπλοκής ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΒΗΜΑΤΟΣ


Καλά. το ΒΗΜΑ δεν ήταν που τον είχε αποκαλέσει ακροδεξιό και είχε κάνει αγωγή ο χέρι-χερις ; Τι έγινε αυτή η υπόθεση. «Εξαργυρώθηκε» με μερικές «συνεντεύξεις»;Τώρα δηλαδή θα προσπαθήσουν να μας πείσουν για το πόσο «καλός» δημοκράτης «έγινε»;Από ποτέ «άλλαξε» για να ξέρουμε. Από τότε που σας κάνει όλα τα «χατίρια»;Και με την ευκαιρία να ρωτήσουμε .Έχει δηλώσει στο πόθεν εσχες, την αγορά του διαμερίσματος στην «πολυκατοικία» της Ρηγίλλης η απλώς του είχαν παραχωρήσει ως θυρωρός το υπόγειο. Και πως «μετακόμισε» στο ισόγειο; Οι θυρωροί πάντα «μένουν» στο υπόγειο. Ποιος τον «βοήθησε από μέσα»; Ο «διαχειριστής»; Μήπως ήταν με «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΟ»; Αν ναι. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ; Έχει τις «αποδείξεις»;Γιατί του κάνανε έξωση; Μήπως δεν «πλήρωσε» το ενοίκιο στην ώρα του; Αληθεύει ότι του χρόνου που φημολογείται ότι θα αναλάβει νέος διαχειριστής στην πολυκατοικία έχει βάλει ως ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο ότι δεν θέλει τον «κακοπληρωτή» πάλι πίσω ως ένοικο; Γιαυτο ο χέρι-χερις έχει βάλει λιτούς και δεμένους να μην τον ψηφήσουν;

Από το ΒΗΜΑ

Είμαστε δυο κόμματα αλλά μια παράταξη

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι υπάρχει άτυπη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση τον ακολουθεί σε μια σειρά ζητήματα. Ουσιαστικά όμως αρνείται ότι ο ΛΑΟΣ είναι το «μαξιλαράκι» του κυβερνώντος κόμματος Διαψεύδει ότι θα επιστρέψει στη ΝΔ και λέει ότι δεν φοβάται μεταπήδηση βουλευτών του ΛΑΟΣ στο κυβερνών κόμμα. Αρνείται ότι ο ΛΑΟΣ είναι ακραίο κόμμα και πιστεύει ότι καταγράφει δημοκοπική άνοδο που θα φανεί στις ευρωεκλογές.

- Πώς όμως θα διασφαλιστεί ότι θα ψηφίσετε υπέρ της παραπομπής;

«Έχω λάβει μέτρα να «προστατεύσω» τους βουλευτές μου.(η να τους ελέγξεις)


- Θα έχουμε κάποιο φαινόμενο αντίστοιχο του 1985 με τα ομοιόμορφα μπλε- ψηφοδέλτια του Ανδρέα Παπανδρέου;

«Οχι, υπάρχουν άλλοι «ασφαλείς» τρόποι».

Σας κατηγορούν πολλοί, ότι στηρίζετε τον Καραμανλή και την κυβέρνηση διά της πλαγίας οδού και θέλετε να έχετε ρόλο στο εσωτερικό της ΝΔ. Ισχύει;

«Στην πολιτική δεν υπάρχει πλάγια και ευθεία. Είναι η ψηφοφορία στη Βουλή. Εμείς είπαμε: Στα καλά μαζί, στα γκρίζα απέναντι. Αν με ρωτάτε αν ο κ. Καραμανλής προέχει στην εκτίμησή μου σε σχέση με την κυρία Μπακογιάννη, σας λέω “ναι, ευθέως, προέχει”. Αν μου λέτε προέχει απέναντι στον Παπανδρέου, σας λέω “ναι, προέχει”».

-Με αυτό που μου λέτε ουσιαστικά επιβεβαιώνετε ότι είστε το «μαξιλαράκι» της ΝΔ, ο χρήσιμος παράγοντας εκείνος που θα χρειαστεί ο κ. Καραμανλής για να επιβιώσει πολιτικά...

«Ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του σκέψεις. Η πατρίδα δεν θα βοηθηθεί με το να έρθουν στα πράγματα άνθρωποι ( ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ )οι οποίοι ασκούν μια πολιτική με γνώμονα τα συμφέροντα των Αμερικανών στην περιοχή».

Έχετε όμως μιλήσει και για μια άτυπη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ...

«Και το επαναλαμβάνω, με την εξής επιχειρηματολογία όμως: σε πάρα πολλά πράγματα η ΝΔ ήρθε στις θέσεις μας .Από το βιβλίο Ιστορίας, από το βέτο που έβαλε, έστω και κολοβό, από τους ημιυπαίθριους χώρους, από την επιθετικότητα, την όποιας μορφής, προς τις τράπεζες ως την κουκούλα και τα λοιπά».

- Στην υπόθεση Siemens θα δούμε φως; «Δεν ξέρω αν έχουμε τη δύναμη όλοι να υπερβούμε πρόσωπα και οικογένειες (Μητσοτάκεικο εννοει ) που φέρεται να έχουν στενές σχέσεις με κάποιους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση».

-Πού βάζετε τον πήχη στις ευρωεκλογές;

«Πάνω από το 4,2% που πήραμε στις προηγούμενες». (Τόσο πολύ ψηλά?)

- Σας φοβίζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν κάποιοι βουλευτές από τον ΛΑΟΣ και να μεταπηδήσουν στη ΝΔ;

«Όχι, γιατί και οι εννέα είναι έξυπνοι! Και οι έξυπνοι δεν πάνε στο χθες. Να πάνε πίσω σ΄έναν χώρο που θνήσκει; (Δηλαδή ο δικός του χώρος) Εξάλλου, όλα αυτά τα παιδιά που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο (πιο χώρο υπάρχει;) έχουν άλλη “δομή” και άλλα “υλικά” από αυτούς που είναι στα αστικά κόμματα. (Δηλαδή η «παράταξη» του δεν είναι αστική; η αυτοί δεν «ανήκουν» εκεί που ανήκει αυτός)?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...