Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Κίμωνα σιγά γιατί θα σου σκιστεί το καλσόν ?

Αγωγή εναντίον του επιχειρηματία Θεόδωρου Νάνου κατέθεσε ο Κίμωνας Κουλούρης μετά από επεισόδιο που διαδραματίστηκε ανάμεσά τους και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια των Βορείων Προαστίων. Ο πρώην βουλευτής κάνει λόγο στην αγωγή του για ηθική βλάβη και ζητά ως χρηματική ικανοποίηση το ποσό των 300.000 ευρώ... Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Κίμωνας Κουλούρης και ο Θεόδωρος Νάνος πριν από λίγο καιρό στο αγαπημένο εστιατόριο της high society -και όχι μόνο- στη Φιλοθέη, τον Πρίαμο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στην αγωγή που κατέθεσε ο πρώτος εναντίον του επιχειρηματία, περιγράφοντας ένα απίστευτο επεισόδιο. Σύμφωνα πάντα με την αγωγή του γνωστού πολιτικού: "Κατά την είσοδό μας στο κατάστημα αναζήτησα τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, με τον οποίο διατηρώ φιλική σχέση από πολλών ετών. Ένας από τους εργαζομένους της επιχείρησης, μου υπέδειξε παρακείμενο τραπέζι όπου πράγματι καθόταν ο τελευταίος μαζί με ομήγυρη πολλών προσώπων. Πλησιάζοντας το συγκεκριμένο τραπέζι και αφού χαιρέτησα τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, αναγνώρισα μεταξύ των συνδαιτυμόνων τον εναγόμενο, τον οποίον είχα γνωρίσει πριν από αρκετά χρόνια, ως επιχειρηματία χωρίς ωστόσο να διατηρήσω έκτοτε οιαδήποτε σχέση ή επαφή μαζί του. Καθώς ωστόσο ανακάλεσα την παλαιότερη γνωριμία μας στη μνήμη μου, του απευθύνθηκα με τη φράση: 'βρε συ, ο Θοδωρής ο Νάνος δεν είσαι;'.

Τον έβρισε άσχημα
Εκείνη τη στιγμή ο εναγόμενος όλως απρόκλητα και αιφνιδιαστικά σηκώθηκε από τη θέση του και φωνάζοντας μου απεύθυνε τις φράσεις: 'Άντε γ... ρε αρ..., ρε αδ..., που θα με χαιρετίσεις... Που βάφεις τα μάτια σου και σε γ... Που βγαίνεις στη Λόη για να σε βλέπουν και να σε γ... άντε να πάρεις Κανά φράγκο από το Βαρδινογιάννη"....
Ο Κίμωνας Κουλούρης, όπως περιγράφει στη συνέχεια, θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, μόνο που τελικά κατάφερε το εντελώς αντίθετο: "... προσπάθησα να τον ηρεμήσω λέγοντάς του: 'Τι είναι αυτά που λες; Δεν κατάλαβες ποιος είμαι;'. Ο εναγόμενος εντούτοις συνέχισε ακάθεκτος το υβριστικό εναντίον μου παραλήρημά του, εκστομίζοντας τα εξής: 'Είσαι λωποδύτης και τα 'χεις αρπάξει, χουντικέ'. Ολοκληρώνοντας δε τη φράση του, κινήθηκε επιθετικά προς εμένα, φωνάζοντας και απειλώντας με: 'θα σε τσακίσω, θα σε λιώσω θα σε διαλύσω ρε αλήτη".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...