Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

Ο ένας Παρακολουθεί τα κερατώματα του


Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι αυτά τα μηχανήματα «βαλιτσάκια» με τα οποία η ΕΥΠ παρακολουθεί τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και με τα οποία έκανε και τις παρακολουθήσεις της «συμμορίας των 16».
Λοιπόν, πρόκειται για μηχανήματα μικρού μεγέθους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεφωνικές συνομιλίες 8.000 τηλεφωνικών συνδέσεων, ταυτόχρονα.
Επίσης μπορούν να παρακολουθούν την αποστολή e-mails, SMS και MMS.
Η ΕΥΠ έχει εγκαταστήσει τα μηχανήματα σε αυτοκίνητα τύπου «ΒΑΝ».
Η ΕΥΠ προμηθεύτηκε αρχικά ένα μηχάνημα, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά τέτοια
σήμερα κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο, προς δόξα της ελεύθερης αγοράς.
* Το ωραίο είναι πως
όταν η ΕΥΠ έθεσε σε λειτουργία τα συγκεκριμένα μηχανήματα ανακάλυψε ότι βρίσκονται σε λειτουργία άλλα έξι τέτοια μηχανήματα. Η έρευνα που διεξήγαγε έδειξε ότι τα μηχανήματα αυτά βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών.
Στην Κατεχάκη σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησαν προσπάθειες εντοπισμού των ιδιοκτητών των έξι μηχανημάτων. Πάνω στην προσπάθεια ανακάλυψαν ότι ένας από τους ιδιώτες… παρακολουθούσε την ίδια την ΕΥΠ!!
Η οποία αναγκάσθηκε να εφαρμόσει ηλεκτρονικά αντίμετρα για να αποφύγει την παρακολούθηση.
Όλα αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην ωραία μας χώρα. Αλλά το ενδιαφέρον είναι ποιοι είναι αυτοί που έχουν αγοράσει αυτά τα μηχανήματα και εικάζεται, πολύ βάσιμα, τόσο που δεν παίρνει άλλο, ότι κατέχονται από μεγάλους οικονομικούς παράγοντες.
η ΕΥΠ εντόπισε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ενός μηχανήματος και, πράγματι, πρόκειται για μεγάλο οικονομικό παράγοντα.
Η ΕΥΠ ξέρει, επίσης, για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται το εν λόγω μηχάνημα.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μάθουμε ποιος είναι ο κερατάς που παρακολουθεί κόσμο αφού μάλλον ήθελε να παρακολουθεί την που…… την γυναίκα του που τον κερατώνει. θα τον σταματήσουν ή θα τον αφήσουν να αλωνίζει;

Ποιοί είναι οι 6 "βαρόνοι του χρήματος" που έχουν μηχανήματα καλλύτερα απο της ΕΥΠ και την...παρακολουθούν, μαζί και όλη την πολιτική ηγεσία;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...