Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Πόσο ποιο μαλάκες μπορεί να είναι?


Τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ μετά από επίθεση τους με σπρέι κατά του Π. Μουζουράκη, έξω από το νυχτερινό κέντρο «Οξυγόνο».
Ασφαλώς ο Μουζουράκης είναι μια χαρά στην υγεία του.
Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ PROTAGON.GR... Παρόλο που στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γνωρίζουν την ύπαρξη του Group "PANOS MOUZOURAKIS: O MEΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ", στο οποίο τα μέλη του εκφράζουν τις επιθετικές τους τάσεις και τις απειλές τους, εναντίον του Πανου Μουζουρακη, δεν έκαναν τίποτε.

Διαβάστε τι γράφουν οι χρήστες:

"Ο T.K PALIO GAMIMENO PAIDI THS MPASTARDIS KAI POUTANAS MANA SOU NA PETHANEIS SMR KIOLAS RE ARXIDI GAMW T PATERA SOU T POUSTI!!!!EYXOMAI NA TA VLEPEIS AYTA TA MHNYMATA ..." "Kremasma tou AN8ELLHNA dimosiografiskou Stavrou Theodoraki"" Ο P.P ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ....ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......" Η επέλαση της Άκρας Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου έπρεπε με κάποιο τρόπο να απαντηθεί από τους φασίστες της απέναντι όχθης . Ο στόχος "κλειδώθηκε" πριν 2 μέρες . Ένα video που ήταν γεμάτο χαζά και κακόγουστα αστεία κρίθηκε ικανό για να στοχοποιηθεί ένας νεαρός καλλιτέχνης , ο οποίος μάλιστα μοιάζει και "αριστερός" . Ο Μουζουράκης χαρακτηρίστηκε γοργά "Μεγάλος Ανθέλληνας" και "Σύγχρονος Εφιάλτης" !.Έτσι Σήμερα , δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...