Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Έγινε «λαγός» της Ντόρας, και ο βαγγέλας


Ενστάσεις για την όλη διαδικασία προβάλει ο κ. Βαγγέλης Μειμαράκης ο οποίος τάχθηκε δημοσίως μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega Chanell με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Η διαδικασία εκλογής αρχηγού έχει μεγάλο ορίζοντα, δεν είναι συσπειρωτική και δημιουργεί αντιπολιτευτικό έλλειμμα ενώ δεν μπορούν να ψηφίσουν οι περαστικοί της τελευταίας ημέρας»,και διαφωνεί γενικότερα με την εκλογή από τη βάση, τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής τακτικού συνεδρίου για να αποφασίσει τις απαραίτητες καταστατικές αλλαγές και προτείνει να εκλεγεί ο αρχηγός από ένα διευρυμένο σώμα εκλεκτόρων στο οποίο θα μετέχουν όλα τα στελέχη της ΝΔ που είναι τώρα σε κοινωνικούς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αυτοδιοικητικούς φορείς, το οποίο υπολογίζει σε 30.000 - 40.000 άτομα.( Δηλαδή βαγγέλα Ντόρα κερνά και Ντόρα πίνει.) στην περίπτωση που η εκλογή γίνει από την βάση, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να γίνεται μέλος την τελευταία στιγμή ο οποιοσδήποτε αλλά η αίτηση για την εγγραφή του θα πρέπει να συνοδεύεται από προτάσεις δύο παλαιότερων μελών. Συνάδελφοι του επισημαίνουν ότι ο εν λόγω συνδέει δύο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα και δημιουργεί κινδύνους» και προσθέτουν ότι «δεν μπορεί μία δημοκρατική συμμετοχική διαδικασία να αποτελεί πρόκληση για οποιονδήποτε». Οι ίδιοι λένε ότι «ο Βαγγέλας εκφράζει την σπουδή της Ντόρας να στηθούν οι κάλπες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να υπάρχει όσο το δυνατόν μικρότερη συμμετοχή γιατί ο χρόνος και το ευρύ σώμα λειτουργούν σε όφελος των συνυποψήφιων της», και αμφισβητεί την ωριμότητα της λαϊκής βάσης του κόμματος να μετέχει στην εκλογή αρχηγού.( Σε πολύ εκτίμηση έχεις τους νεοδημοκράτες?) Η εμπειρία του ΠΑΣΟΚ λέει ο κ. Μειμαράκης έδειξε ότι σε τέτοιες διεργασίες μετέχει ο σκληρός πυρήνας του κόμματος που στη ΝΔ είναι δεξιόστροφος. Στρέφεται μάλιστα κατά του κ. Αντώνη Σαμαρά που απευθύνεται στον σκληρό πυρήνα υποστηρίζοντας ότι αν επικρατήσει αυτή η τάση τότε θα χαθεί η επαφή με τον μεσαίο χώρο,και υποστηρίζει ότι ποτέ η ηγεσία του κόμματος δεν ταυτίστηκε και δεν δεσμεύθηκε από τον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων. ( Ε βέβαια σας χαλάει την σούπα )

Ωραία λες τις όποιες μπούρδες σου. «Ξέχασες» όμως ότι και οι τέσσερις είναι για τα σκουπίδια. Με αυτούς όχι κυβέρνηση δεν βλέπεται αλλά ούτε την ψήφο σας δεν θα βρείτε. Αυτοί θα τρέχουν μόνοι τους και θα τερματίζουν δεύτεροι.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

H Ntora den fovatai oute ekloges oute to pote tha ginoun. Einai brosta se oles tis dimoskopiseis giati apla tin thelei o kosmos. T upoloipa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...