Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έβαλαν την «κατσαρόλα» και στην Γιαννάκου


Έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού μηχανισμού σημειώθηκε στις 4.32 τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία μένει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου στα Κάτω Πατήσια.
Το γεγονός ότι η βομβιστική επίθεση, σημειώνεται δύο ημέρες μετά το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής έχει προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές.

Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην «Ε» και στον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην «Ε» στις 4.10 τα ξημερώματα είπε ότι "σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί μηχανισμός στη Δεμερτζή 10, στης Μαριέττας Γιαννάκου". Δεν είναι φάρσα". Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

Από την μικρής ισχύος έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πήγαν στον τόπο της έκρηξης προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας που ενδεχομένως τους αποκαλύψουν την ταυτότητα της οργάνωσης ή των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...