Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το Μιζο-σογο απειλεί και τον Τζαβάρα



Φαίνεται πως η μεθοδικότητα και ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Siemens ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Κώστας Τζαβάρας, ώστε να έρθουν όλα στο φως, έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα -ποιους νομίζετε;- την οικογένεια Μητσοτάκη και προκαλεί παρεκτροπές... Μάλιστα η ενόχληση θα πρέπει να είναι μεγάλη αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κάποιοι που εμφανίζονται να "εκπροσωπούν" την οικογένεια Μητσοτάκη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους (ή μήπως έχοντας τη μύγα μυγιάζονται;) και στέλνουν τα τελευταία 24ωρα διάφορα "μηνύματα" προς τον Κ. Τζαβάρα πιστεύοντας ότι...
θα τον κάμψουν. Για όσους όμως τον γνωρίζουν καλά, είναι βέβαιο ότι τα "μηνύματα" αυτά πέφτουν σε τοίχο. Και μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα προκαλούν. Διότι τώρα φέρεται αποφασισμένος να αναζητήσει με μεγαλύτερη επιμονή κάθε στοιχείο που υπάρχει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Όπως άλλωστε έλεγε και ο ίδιος "εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοια..."
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι αναμενόμενες αποκαλύψεις για την siemens της ....βούλωσαν το μάτι;

Ανώνυμος είπε...

Αγάντα κ.Τζαβάρα,κρατήσου στο ύψος σου και μην ενδίδεις σε τέτοιου είδους απειλές!Έστω" ένας" και να καίει...μην γίνεις κότα ευκαιρία να γράψεις ιστορία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...