Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τα «έργα» των φονιάδων σιωνιστών, και το ξεπούλημα του Γιωργάκη



Εμεις ξαναρωτάμε κύριοι εθνοπροδότες.

ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ;

ΝΑΙ η όχι?

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων από τους έξι απελαθέντες, Μιχάλη Γρηγορόπουλου, Αριστείδη Παπαδοκωστόπουλου, Δημήτρη Γελαλή και Θανάση Πετρογιάννη είναι ενδεικτικές των όσων έζησαν στα χέρια των ισραηλιτικού στρατού. Σωματική και ψυχολογική βία, χρήση ηλεκτροσόκ, εξ επαφής πυροβολισμοί με πλαστικές σφαίρες...

Μιχάλης Γρηγορόπουλος: «Ηλεκτροσόκ και πλαστικές σφαίρες στα πόδια»

Στον δικό μας Γ.Κ. τον χτυπήσανε με ηλεκτροσόκ και του έριξαν εξ επαφής πλαστικές σφαίρες στα πόδια. Προσπάθησαν να μας απομονώσουν ώστε να μην έχουνε επαφή μεταξύ μας για να πετύχουν καλύτερα τον ψυχολογικό πόλεμο με αποτέλεσμα να μην έχουμε σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί στον καθένα. Ο Βαγγέλης Πισσίας και ο Γιάννης Καρυπίδης έχουν χτυπηθεί, δεν ξέρω πως είναι η κατάστασή τους. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι καλά. Η τύχη των υπόλοιπων εξαρτάται από τους σιωνιστές. Μας έλεγαν ότι αν δεν υπογράψουμε αυτές τις δηλώσεις για απέλαση ή δηλώσεις μετανοίας, θα περνούσαμε από δικαστήριο εντός το πολύ 10 ημερών. Εμείς είμαστε οι νόμιμοι και αυτοί οι παράνομοι. Μας κατηγορούσαν για τρομοκράτες. Στα κελιά ήμασταν άυπνοι και αυτοί μας έριχναν προβολείς. Εμείς οι έξι απελαθήκαμε παρά τη θέλησή μας χωρίς να υπογράψουμε τίποτα, εγώ υπέγραψα απλά μια ιατρική βεβαίωση ότι είμαι καλά. Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση, των παράνομα αιχμαλώτων».

Δημήτρης Γελαλής: «τα όπλα στραμμένα διαρκώς επάνω μας»

Για να πάμε τουαλέτα έπρεπε να σηκώνουμε το χέρι σαν τα παιδιά του δημοτικού. Τα όπλα τους ανά πάσα στιγμή ήταν πάνω μας. Μας πήγαιναν από παράγκα σε παράγκα χωρίς να μας λένε τίποτα, χωρίς να απαντούν στις ερωτήσεις μας. Το βράδυ μας βάλανε σε κελιά τέσσερα άτομα σε κάθε ένα. Το υπουργείο εξωτερικών δεν παρενέβη πουθενά. Μας άφησαν ακάλυπτους μπροστά στους τρομοκράτες».

Πετρόγιαννης θανάσης: «Ζήτησα νερό και μου είπαν πως δεν είμαι τουρίστας»

Αριστείδης Παπαδοκωστόπουλος

«Κατά την επιστροφή μας, μέσα στο αεροπλάνο ήμασταν εμείς οι έξι, καθισμένοι σε ξεχωριστές θέσεις και γύρω μας "ασφαλίτες". Ήταν οι ίδιοι που μας χτυπάγανε την προηγούμενοι ημέρα. Μας συνόδεψαν μέχρι την Αθήνα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...