Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Επιστρέφουμε στην δραχμή σύντομα ;



Γράφει σήμερα «Το Βήμα»: «Δηλητηριώδεις φήμες διατρέχουν για ακόμη μία φορά την ελληνική οικονομία. Έχει παρατηρηθεί ότι όποτε πάει να σταθεροποιηθεί, κάποιοι σπέρνουν σενάρια καταστροφής. Τούτη τη φορά εμπνεύστηκαν ανοήτως την επαναφορά της δραχμής. Το κακό όμως είναι ότι δεν υπάρχει επαρκής μηχανισμός απόκρουσης της φημολογίας. Ωστόσο η χώρα δεν μπορεί να μένει ανυπεράσπιστη. Η κυβέρνηση οφείλει να καλύψει το ταχύτερο το κενό επικοινωνίας». Τα σενάρια που διαψεύδονται αυτές τις ώρες από όλες τις πλευρές και τους παράγοντες του καθεστώτος, δυστυχώς υπάρχουν και αυτό από μόνο του διαμορφώνει αλήθειες και γεγονότα. Είναι ο ορισμός της είδησης. Το πρόβλημα των επικοινωνιακών μηχανισμών του καθεστώτος είναι ότι πλέον δεν μπορούν οι ίδιοι να χειραγωγήσουν την πληροφόρηση και να προβάλλονται ως αυθεντικοί διαχειριστές της φήμης.

Κατά σατανική σύμπτωση όμως:

1) Οι τράπεζες κατακρατουν τα λεφτά διότι τις «εξυπηρετεί», αφού με την τυχόν αλλαγή νομίσματος θα βρεθούν με …συναλλαγματικά αποθέματα στα ταμεία τους.

2) Όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες έχουν πάρει τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος.

3) Το κράτος κάνει στάση πληρωμών σχεδόν σε όλα, και τα μεταφέρει για μετά τον Σεπτέμβριο. Βλέπε π.χ αλλαγή διευθυντών στις εφορίας και επιστροφή Φ.Π.Α.

4) Το ανεξήγητο «στέγνωμα» της αγοράς και των πολιτών από μετρητά, καθώς και το κάθετο κόψιμο των μισθών ,πράγματα που ευνοούν την αλλαγή νομίσματος ,αφού δεν θα υπάρχει πολύ «συνάλλαγμα» για ανταλλαγή στα χέρια των πολιτών ,και θα χρειαστεί λιγότερο για πληρωμή μισθών.

5) Το ίδιο κλίμα της πλήρους αφαίμαξης του χρήματος από τους πολίτες, είχε δημιουργηθεί με το κόλπο του χρηματιστήριου, και μετά από λίγο έγινε η αλλαγή της Δραχμής σε ευρώ.

6) είναι φύσει αδύνατον με μηδενική ανάπτυξη και παραγωγικότητα να μπορέσει η χώρα να πληρώσει τόκους και δάνεια ύψους άνω των 300.000.000.000 ευρώ. Μόνο ένας τρελός μπορεί να ελπίζει.

7) δεν θα αντέξει η χώρα και οι πολίτες με την συνεχή εκροή, και μηδενική εισροή χρήματος. Χωρίς χρήμα δεν υπάρχει χώρα. Με μαθηματική ακρίβεια στεγνώνει από ευρώ . Δεν μπορεί να γίνονται οι συναλλαγές με το… σου έδωσα, μου έδωσες, του έδωσε. Και δυστυχώς, δεν έχουμε δικαίωμα να τυπώσουμε χαρτονομίσματα.

Τέλος εμείς πιστεύουμε ότι όλο αυτό το «σκηνικό» στήθηκε διότι οι δανειστές μας ήθελαν να εξασφαλίσουν τον μέχρι τώρα εσκεμμένο δανεισμό μας, παίρνοντας στην ιδιοκτησία τους μέσω του προδοτικού μνημονίου ,όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της χώρας. Τώρα που μπήκαν οι υπογραφές και επικυρώθηκε με την ψήφιση του στην βουλή, άνοιξε πλέον ο δρόμος στην απόφαση…. ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ και κάνετε ότι θέλετε ,από εμάς θα πάρετε κάτι λίγα συμφωνημένα που θα μας τα δώσετε από την… πίσω πόρτα ως χρωστούμενα δάνεια και τόκους. Δεν γνωρίζουμε εάν ποτέ καταλάβουν οι πολίτες το σκηνικό του εσκεμμένου συνεχούς δανεισμού, του εγκληματικού αντιαναπτυξιακού και αντιπαραγωγικού διορισμού, των μισών ελλήνων στο δημόσιο, σε συνδυασμό με την έντεχνη αποβιομηχάνιση της ,για να μην υπάρχουν άλλες θέσεις εργασίας, και να είναι μονόδρομος το μέλλον τους. Η μετατροπή της χώρας από γεωργική, βιοτεχνική ,οικοτεχνική, ακόμα και βιομηχανική, σε…. Τόπο παροχής υπηρεσιών. και μόνο, δεν ήταν κάτι που έγινε από πολιτικά λάθη, άλλα λογω υπερβολικής πλεονεξίας , και αγάπης στο… ΧΡΗΜΑ όλων όσων ψηφήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπε κάποιος, από εκατομμύριο και πάνω δεν υπάρχει, ούτε κόμμα, ούτε χρώμα. .Εμείς θα προσθέταμε, ούτε και πατρίδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε όλους , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ 1981 .
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ,
Και όλοι μας ξέρουμε ότι τα έχουν , σε οφσόρ εταιρείες ,
σε τράπεζες του εξωτερικού , σε ακίνητα ,αλλά γραμμένα στις γυναίκες τους , στα παιδιά τους , σε συγγενείς και φίλους να μην φαίνονται , αλλά εμάς μας αφορά να επιστρέψουν μέχρι τελευταίας δεκάρας . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ,με συνοπτικές διαδικασίες , αυτοί οι οικογένειες τους , τα παιδιά , τα εγγόνια τους .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...