Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Όταν σε ενδιαφέρει μόνο η… Ναοδομία, αυτά παθαίνεις.



Ο Αγράμματος πρόεδρος του ΛΑγΟΣ σήμερα μίλησε στο ραδιόφωνο «Βήμα FM».

Ο κ. Καρατζαπέρνεις εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, και σχολίασε τους χαρακτηρισμούς του περί εξαπτέρυγων. «Δεν αποδέχομαι τον όρο "εξαπτέρυγο" από τον κ. Σαμαρά. Να του θυμίσω πως τα "εξαπτέρυγα" χρησιμοποιούνται στις κηδείες, αν μπορεί να αντιληφθεί ότι με τη στάση που κρατά οδηγείται στον πολιτικό του θάνατο. Αυτό που επιμένω και ζητώ είναι ότι μια κυβέρνηση οικουμενικής αντίληψης είναι η μόνη λύση ώστε να ξαναβρούμε σαν χώρα τον δρόμο της ανάπτυξης», είπε χαρακτηριστικά. (ΑΠΕ).Όταν όμως του αγράμματου το μοναδικό μέλημα και η σχέση με την… εκκλησία είναι, πως θα εκμεταλλευτεί ευεργετικές διατάξεις της για να κάνει τις βρομοδουλειές του, βλέπε ναοδομία κ.λ.π είναι λογικό όταν αναφέρεται σε εκκλησιαστικά θέματα να λέει κοτσάνες.

Ας μάθει λοιπόν ο αγράμματος πως τα εξαπτέρυγα δεν είναι για τις κηδείες, όπως βλακωδώς αναφέρει. Το εκκλησιαστικό λεξικό αναφέρει πως είναι «συνοδευτικά» .

Eξαπτέρυγα: Μεταλλικοί δίσκοι με ανάγλυφες παραστάσεις αγγέλων με έξι φτερά. συμβολίζουν τους αγγέλους οι οποίοι αοράτως είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...