Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Εάν αυτό δεν είναι λάδωμα στα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε ,τότε ποιο είναι;



To να θέλει μια κυβέρνηση να διαφημίσει το έργο της αυτό το καταλαβαίνουμε. Μια εθνοπροδοτική κυβέρνηση όμως να διαφημίσει τι; Τα ποσά που κατασπαταλά εν μέσω κρίσης είναι διότι είναι μέσα στην συμφωνία της «αμοιβής» των, για την στήριξη της από τα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε, και έτσι γινόμαστε θεατές των Χατζηνικολάου κ.λ.π παπαγαλακίων, να μας εξηγούν για το θεάρεστο έργο της εθνοσωτήριου..κυβέρνησης των δοσίλογων.

Από την κατάψυξη λοιπόν έβγαλε η κυβέρνηση κονδύλι επικοινωνίας αξίας 15,7 εκατ. ευρώ το οποίο περίμενε με προφανές ενδιαφέρον η διαφημιστική και μηντιακή αγορά .

Τα 2.007.170 ευρώ αφορούν στις «Ελληνικές Εκθέσεις Helexpo A.E.», άλλα 2εκατ. ευρώ στην «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», 186.748 ευρώ στον ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. κ.ά που θα αρχίσει μετά το…2050.

Δύο προγράμματα, εγκρίθηκαν 3,31 εκατ. ευρώ για το υπ. Εργασίας. Ένα μεγάλο, για το πώς βούλιαξαν το ΙΚΑ (3.131.100 ευρώ) και ένα πολύ μικρότερο, για το πώς έκοψαν τις συντάξεις του ΟΓΑ (180.000 ευρώ)

Στην 3η θέση ακολουθεί το υπουργείο...Υποδομών, για το οποίο εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ ,για το πώς ξεπούλησαν στους εργολάβους τα πάντα.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα μπορεί να δαπανήσει περί το 1,522 εκατ. ευρώ, για την αθλιότητα του τεμαχισμού της χώρας μέσω του ..Καλλικράτη.
Δαπάνη 1,2 εκατ. ευρώ για την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Ενέργειας, Φυσικού Πλούτου και Κλιματικής Αλλαγής, για την μεγάλη ρεμούλα των Ε.Π.Ε

Περί τα 900.000 ευρώ θα μπορεί να δαπανήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την αντισυνταγματικότητα του προδοτικού μνημονίου.
Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει κονδύλι 653.400 ευρώ ,για το πώς θα στείλουν ποιο εύκολα τον κοσμάκη στην ιδιωτική υγεία –περίθαλψη, των φιλαράκων τους.

Για το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενεκρίθη κονδύλι 563.000 ευρώ, για να διαφημιστεί η παύση των επιδοτήσεων.

Το υπουργείο Παιδείας θα απορροφήσει 300.000 ευρώ .Αυτά θα πάνε όλα για να διαφημιστεί το «εθνικό έργο» της …ΔΡΑΓΩΝΑ ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...