Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Έχασε την… μ..νήμη του ο ..ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ



Γιατί είναι ύβρις που απευθύνεται εναντίον του ελληνικού λαού κύριε Κακλαμάνη όταν λέμε, πως χάσαμε τον καραγκιόζη, άλλα έχουμε… τριακόσιους καραγκιόζηδες στην βουλή. Έχετε το ελάττωμα από τις τόσες «πολιτικές ρουκέτες» που πετάτε για λόγους εντυπωσιασμού εσείς ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ για όλους και για όλα, να ξεχνάτε τα λεγόμενα σας, αλλά εμείς για αυτό είμαστε εδώ .Για να σας τα ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ. Για δείτε ΕΔΩ Συγκεκριμένα τον Μάη του 2006 δεν ήταν που ο τότε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μαν. Κεφαλογιάννης, είχε δηλώσει ότι «Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Εγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της»; «Καραγκιόζηδες», κατά τον κ. Κεφαλογιάννη, είναι όλοι: Η κυβέρνηση δέσμια του συστήματος διαπλοκής, η αξιωματική αντιπολίτευση (και πρώην κυβέρνηση), μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφοι «και εγώ ο ίδιος καραγκιόζης είμαι», επαναλάμβανε κάθε τόσο. «Φανταστείτε -είπε- ότι μεγαλοδημοσιογράφος με πιέζει να δώσω άδεια οπλοφορίας του Λιμενικού σε ψυχασθενή. Είμαι λοιπόν καραγκιόζης, διότι θα την δώσω. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς». Εμείς δεν είπαμε τίποτα παραπάνω από όσα είπε ο …ομοσταυλός σας τότε ,και δεν θυμόμαστε να βγήκατε τόσο πολύ από τα.. ρούχα σας. Μακάρι όμως να ήσασταν, αληθινοί καραγκιόζηδες ,γιατί ο παιδικός μας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια απάντηση αρμόζει.......σχόλια όλοι στο βιντεάκι που έχει αναρτημένο το μπλογκ για τους προδότες.....δείξτε του τί σημαίνει.....καθημερινά όλοι από ένα σχόλιο.....διαδώστε το βίντεο.....

Ανώνυμος είπε...

Χριστοδουλάκης – Σάλλας το τέλειο δίδυμο
Μαζί και οι δυο τάξανε τον κοσμάκη ότι θα πάει 7000 μονάδες το χρηματιστήριο και έτσι αγόραζε ο κοσμάκης μετοχές και αυτοί πουλούσαν και οικονομαγάνε και ο κοσμάκης δεν είχε τι να τις κάνη και τις έβαζε στον κάλο του ……..
Τώρα λένε δια των παπαγάλων θα γίνει συγχώνευση τραπεζών και αγοράστε μετοχές γιατί θα ανέβουνε και τα τα οικονομήσετε .
Αυτοί θα τις ξεφορτωθούν τις μετοχές με μεγάλο κέρδος ,
Και ο κοσμάκης θα τις βάλει πάλι στον κάλο του .
Η ίδια ιστορία .
Ξεχάστε τα ασφαλιστικά και πιάστε τα χρηματιστηριακά ……………..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . . . . . . .

Ανώνυμος είπε...

Τον Σάλλα τον έφτιαξε πρώην και μακαρίτης τώρα
ο Θ . Καρατζάς της Εθνικής τράπεζας , διοικητής , δίνοντας του εγγυητικές επιστολές .
Και έτσι αγόραζε ο πράσινος Σάλλας τις τράπεζες
με αέρα κοπανιστό .

Ανώνυμος είπε...

το καραγκιόζης ειναι τιμητικό για τέτοια νούμερα μάλλον προς τον χατζιαβάτη φέρνουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...