Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Στα @ρχι@ια μας και… τρία αυγά Τουρκίας



Oρίστε η δήλωση των αρχικλεφταράδων.

Είναι γνωστό στις ηγεσίες όλων των κομμάτων και πρωτίστως του ΠΑΣΟΚ, ότι ο Αγγέλου.

α) δεν έχει αυτά τα λεφτά που το δικαστήριο του ζητά να καταβάλλει ως εγγύηση για να μην προφυλακιστεί και

β) ότι η υγεία του είναι ιδιαίτερα κλονισμένη εδώ και χρόνια και το γνωρίζουν.

Τα ξέρουν αυτά και ο Καστανίδης και ο Παμπούκης και όμως συμπεριφέρθηκαν έτσι στον άνθρωπο Γιάννη Αγγέλου.

«Ας πάω φυλακή και όσο αντέξω» φέρεται να είπε σε φίλους του, πριν από λίγη ώρα ο επί δεκαετίες στενότερος συνεργάτης του Καραμανλή.

Από πότε ρε ρεμάλια κάνετε κριτική στις αποφάσεις της δικαιοσύνης; Όταν δεν σας βολεύουν το ρίχνεται στην πολιτική αντιπαράθεση και εκδίκηση. Ξέρεται ρε τρισάθλιοι πόσοι αναξιοπαθούντες, άρρωστοι, και οφειλέτες του δημοσίου για φραγκοδίφραγκα, είναι στις φυλακές εξ αιτίας των πράξεως και τακτικών κάποιων λαμόγιων τύπου Αγγέλου; Μέχρι και ο αρχικαραγκιόζης που διέλυσε την χώρα και την παράδωσε στον έτερο εντολοδόχο και άχρηστο κορμί, έσπευσε να τον στηρίξει, επειδή είπε για να τον απαλλάξει, πως… οι επιστολές που πήγαιναν στο πρωθυπουργικό γραφείο, δεν τις έδιναν στον πρωθυπουργό, αλλά τι; τις χρησιμοποιούσαν για… χαρτί τουαλέτας; Ορίστε η δήλωση από τους κύκλους-συντρώγοντες του ΡΑΦΗΝΑΤΟΥ Μπούλη, που ενώ ξεπουλήθηκε η χώρα κοιμόταν, αλλά μόλις του άγγιξαν τον… ταμία, ξύπνησε.

"Η εξοντωτική και εμφανώς άδικη αντιμετώπιση του Γιάννη Αγγέλου αποδεικνύει, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία, πως το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του οργανώνουν συστηματικά πολιτικές διώξεις, με στόχο την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ. Καραμανλή. Η τακτική και η νοοτροπία του σημερινού πρωθυπουργού είναι.. γνωστές. Κάθε φορά, που βρίσκεται μπροστά σε προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί, επιτίθεται κατά των πολιτικών του αντιπάλων, προσπαθώντας έτσι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Ειδικά τώρα, που γιγαντώνεται η δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Όμως, οι προγραφές και οι ατεκμηρίωτες διώξεις πολιτικών αντιπάλων οδηγούν σε νοσηρά φαινόμενα, σε καταστάσεις που πληγώνουν βαθιά τον τόπο. Όσοι καταφεύγουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα αποτελέσματα των πρακτικών τους. Και ας γνωρίζουν καλά: θα μας βρουν όλους αταλάντευτα απέναντί τους".

Ορισμοί για: στ' αρχίδια μου κι τρια αυγά Τουρκίας κι έξι τούβλα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...