Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Aυτο που συμβαίνει με τα σκουπιδοειδή Μ.Μ.Ε της ΚΡΗΤΗΣ ξεπερνά κάθε φαντασία.



Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός διαφημιστικού καταιγισμού για τον υπερσυνδιασμο της Ντόρας, που θα σαρώσει ,που θα δώσει στους κρητικούς την χαμένη υπερηφάνεια της κεντροδεξιάς ,και ότι άλλο μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινος νους. Σαν να μην υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι ,σαν να μην υπάρχει το πασοκ, το Κ.Κ.Ε η άλλοι ανεξάρτητοι, όλον των ψευτοδημοσιογραφων που εκτελούν εντολές των κρατικοδίαιτων αφεντικών τους, και ασφαλώς με την βουβή συναίνεση του ΠΑΣΟΚ διότι μια ζωή από τα δικά του δάνεια την έβγαζαν, ασχολούνται νυχθημερόν με το ποιοι είναι στον συνδυασμό της ΝΤΟΡΑΣ που πήγε, τι είπε, ποιον έβρισε, ποιον έγλυψε, κ.α. Έχουν πάρει έναν άσχετο πολιτικό υπάνθρωπο που μέχρι να τον χρίση η ντόρα υποψήφιο περιφερειάρχη, ήταν για αυτούς ανύπαρκτος με μηδενικό έργο στην ΝΟΔΕ όπου απλώς υπήρχε, περιμένοντας εντολές από τον ….ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, αφού ήταν ένας πιστός παρατρεχάμενος του. Τώρα έγινε ο ικανός, ο τέλειος, ο μέγας, λες και οι ντόπιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει… ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ.

Το πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει, έχει εκτραχυνθεί, και έχει αποκαλυφθεί τόσο πολύ πλέον, που προκαλεί αναγούλα στους υγειώς σκεπτόμενους που μένουν άναυδοι από αυτό το κάκιστης ποιότητας θέαμα.

Μέχρι και ο μέγας δρακουμέλ σύρθηκε στο mega να πει, στηρίζω τον ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ στην ΚΡΗΤΗ, που σε άλλη εποχή τον είχε για να του…. καθαρίζει το σπίτι. Φαίνεται παρά το …πάθημα από την άλλη φιλιπινέζα του τον ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, δεν του έβαλε μυαλό η τα έχει χάσει εντελώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...