Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ωραίο το κόλπο για υφαρπαγή της ψήφου των δυσαρεστημένων με τον…. Δημαρά?



Περνάει μπροστά ο Γιάννης Δημαράς από το πρώτο γύρο της αναμέτρησης ? δυο νέες δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον Δημαρά στην... πρώτη θέση με περίπου δυο μονάδες διαφορά από τον Σγουρό θα δημοσιευτούν την Κυριακή. Και στις δημοσκοπήσεις στο δεύτερο γύρο ο Γ. Δημαράς κερδίζει με 20 μονάδες τον Γ. Σγουρό! Το κλίμα έχει ανατραπεί εντελώς και η δυναμική που αναπτύσσει ο Γιάννης Δημαράς επιβεβαιώνεται από το ότι τον ψηφίζουν μαζικά ψηφοφόροι και των δυο μεγάλων κομμάτων. Φαίνεται επίσης ότι όλη η δυσαρέσκεια για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα εξουσίας θα μετατραπούν σε ψήφο υπέρ του Δημαρά.

Μια χαρά δουλεύει το σύστημα. Σου λέει αφού βλέπω πως θα πέσει πολύ μαύρο στις εκλογές , δεν τους ρίχνω σαν εναλλακτική λύση, και σανίδα ελπίδας να πέσουν όλοι επάνω της, για να γλυτώσουν από την … τρικυμία που έφερε το Δ.Ν.Τ; Έτσι εφευρέθηκε ο… ΔΗΜΑΡΑΣ που είπε ακίνδυνα παρόν στο… ΜΝΗΜΟΝΙΟ, διότι υπήρχαν οι… έφεδροι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Τώρα έχουν πέσει όλοι οι εντολοδόχοι με τα μούτρα για να μας πείσουν, ότι είναι η …αντίδραση στο σάπιο δικομματικό σύστημα που τον εξέθρεψε, ρίχνουν και μερικούς δια της έμμεσης …βίας στο ψηφοδέλτιο του, Βλέπε ΦΑΣΟΥΛΑΣ κ.α , «έπεισαν» τον ΑΝΤΩΝΑΚΗ να βάλει τον…. ΚΙΚΙΛΙΑ για… σίγουρη ήττα, και στο τέλος θα αφήσουν στα κρύα του λουτρού τον ντοπαρισμένο ΣΓΟΥΡΟ, να καθίσει στο αγγούρι της αποτυχίας.

Τώρα πως θα φέρει καλύτερο αύριο ο ΔΗΜΑΡΑΣ ; Όπως έφερε στο ΠΑΣΟΚ παλιά ,εν συνεχεία στο… ΔΙΚΚΙ ,ξανά πάλι στο ΠΑΣΟΚ και τώρα; Aααα τώρα είναι… πολυκομματικός, και θα φέρει το καλό για όλους τους… πολίτες. . Άντε να πάτε να γ@μηθητε ρε ξευτίλες που νομίζεται πως όλοι κοιμούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...