Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Τελικά ρε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ είσαι αμετανόητος χουντικός



Eπειδή σε ακούμε κατά καιρούς να παπαγαλίζεις ότι είσαι αντιχουντικος και μάλιστα έκανες και στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, μπορείς να μας πεις γιατί έστειλες στεφάνι στην κηδεία της ΑΡΧΙΧΟΥΝΤΑΡΑΣ του ΛΑΔΑ που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ ,και εκπροσωπήθηκες από το στέλεχος σου τον ΝΙΚΗΤΑ τον ΚΑΤΣΟ ; Το καταγγέλλουν τα στελέχη σου που έχουν γίνει ρόμπες στην Μεσσηνία, μαζί με ότι στην Ν.Ε της πόλης έχουν βρει καταφύγιο όλοι οι χουντικοί. Το ότι έχεις δεξί σου χέρι την χουντάρα πρώην σωματοφύλακα του ΙΩΑΝΝΙΔΗ, και υπεύθυνο τύπου την επάρατη εποχή στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, το γερόντιο τον ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ το ξέρουμε ,αλλά υπολογίζαμε ότι τον είχες από… λύπηση. Μάλλον όμως το έχεις στο ..αίμα σου το χουντικό στοιχείο, και ας λες άρες μάρες κουκουνάρες, στους χαχόλους.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΧΗΣ"

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

μακαρι το ηθος και την παιδεια των συνεργατων της στρατιωτικης διακυβερνησεως (αυτο σημαινει ανελληνιστε συντακτα το χουντα εκ του ισπανολατινικου ορου χρησιμοποιηθεις υπο των κομμουνιστων junta militar,μαθε να γραφεις ελληνικα)

να την ειχαν λοιπον ολα τα κνωδαλα απο τους κομμουνιστες μεχρι τους εθνικιστες και οι ενδιαμεσοι πρασινομπλε σημερον...

ουτε εις μια τριχα εκ των ορχεων τους δεν φτανει η ποιοτητα και η ευρυμαθεια ολων των σημερινων...

Ixnos είπε...

Τι να κάνουμε κύριε junta militar αυτό το ήθος και τα γράμματα μας δίδαξε η ...στρατιωτική διακυβέρνηση της ΧΟΥΝΤΑΣ διότι δεν είμασταν απο τους ...συμπαθούντες της και ΕΤΣΙ ΤΗΝ γράφουμε εμείς οι... ανελλήνιστοι συντάκτες.Οσο για το ήθος και την παιδεία το έδειξε ο...ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ στην κύπρο.ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΣΤΑ.. ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ που θα μας πείς και ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΌΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

σκατα στη πουστοδημοκρατια σου ρε ιχνος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...