Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ρε μήπως είναι παραπληροφόρηση; Θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο.



Ο Ν. Μιχαλολιάκος ο φύρερ της χρυσής αυγής πιστός στο σύστημα και ξεπουλώντας τους αγώνες, ακόμα και των τελευταίων οπαδών του, διεκήρυξε πριν από λίγο, δημοσίως, μέσω του high channel, κατά τον πλέον επίσημο και αναμφισβήτητο τρόπο, ότι είναι υπέρ της ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα, «υπό προϋποθέσεις». Η προϋπόθεση δε, που έθεσε, είναι η μείωση του αριθμού των μουσουλμάνων, με άλλα λόγια η γνωστή από τον Καρατζαφέρη «ποσόστωση». Φυσικά, αυτή δεν μπορεί να είναι η θέση αυτών που κάνουν «ασυμβίβαστο αγώνα» και «εθνική αντίσταση». ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ THN (ΤΡΙΤΗ 26.10.2010, ώρα 23.30 περίπου στο HIGH CHANNEL)- πηγή

Να δούμε τον Παναγιώταρο να πρωτοστατεί στο χτίσιμο του τζαμιού και να …τελειώσουμε σαν τον κύριο της προηγούμενης Φώτο. .ΕΔΩ.Τι… μετάλλαξη είναι αυτή ρε πούστη μου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο πουστης δεν εδωσε και τον Περιανδρο ενα καθαρο ελληνα στο συστημα.οπου τον βρειτε γαμειστε τον.Ρουφιανος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ HIGH CHANNEL.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

Από την συνέντευξη του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο High

«H δική μας πρόταση για ποσόστωση είναι 0%»

«Έχω να πω το εξής ότι το πρόβλημα της ανέγερσης τζαμιού/τεμένους, στην Αθήνα δεν είναι ένα απλό πρόβλημα σεβασμού της θρησκευτικής λατρείας.»

«Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για 700.000 μουσουλμάνους στην Αθήνα. Μιλάμε για μία κατάκτηση, ίσως είναι και περισσότεροι, 1.000.000. Δεν μιλώ για τους Πομάκους, οι Πομάκοι είναι Έλληνες. Ειδικά για τους Πομάκους το διευκρινίζω. Αλλά εάν θέλετε να μιλήσουμε για τους άλλους μουσουλμάνους της Θράκης, είναι δύο ειδών. Οι Ρομά, δεν είναι Τούρκοι, είναι το γνωστό ινδικό φύλλο, το οποίο περιπλανήθηκε ανά τας Ευρώπας και στην Ελλάδα και Τσερκέζοι οι υπόλοιποι. Κανένας απ’ αυτούς δεν είναι φυλετικά Τούρκος.Ελάχιστους θα βρείτε με κλασσικά τουρκικά χαρακτηριστικά στην Θράκη. Να έλθω τώρα στην Αθήνα. Αν από τους 700.000, 1.000.000 μείνουν 10.000 μουσουλμάνοι στην Αθήνα ας τους φτιάξουμε κάπου ένα τζαμί, δεν έχω αντίρρηση. Να φύγουν οι υπόλοιποι. Με αυτάς τας συνθήκας με 1 εκατομμύριο μουσουλμάνους, ένα κεντρικό μεγάλο τζαμί στο κέντρο της Αθήνας είναι κατάκτηση. Εγώ θέλω την Αθήνα πόλη Ελληνική, πόλη των Ελλήνων, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.»

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΠΙΠΕΣ.. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..??? ΙΔΟΤ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

**Αν από τους 700.000, 1.000.000 μείνουν 10.000 μουσουλμάνοι στην Αθήνα ας τους φτιάξουμε κάπου ένα τζαμί, δεν έχω αντίρρηση.**

RE TO MALAKA TO FYRER!!! MEGALO KSEPOULIMA!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ”; ΝΑΦ ΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ: “Αν από τους 700.000, 1.000.000 μείνουν 10.000 μουσουλμάνοι στην Αθήνα “… ΟΙ 10.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.. ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ...

ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...