Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ανάβει …φωτιές η ΡΟΥΜΠΙ στον Μπερλουσκο..λίνι








Το Σάββατο (30/10), οι εφημερίδες "Κορριέρε Ντέλλα Σέρα" και "Ρεπούμπλικα" αναφέρουν πως ο Μπερλουσκόνι παρενέβη υπέρ της 17χρονης όταν συνελήφθη για κλοπή. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, όπως γράφει η "Ιλ Μεσσατζέρο", είπε στον Οστούνι πως "γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενείς, του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να μην μεταφερθεί σε κοινότητα για την φιλοξενία ανηλίκων, αλλά να δοθεί, με προσωρινή ανάθεση, σε κάποιο άτομο άμεσης εμπιστοσύνης".

Οι δημοσιογράφοι της Ιταλίας ζητούν από τους ανακριτές να διαλευκάνουν το θέμα και αν όντως έγινε το τηλεφώνημα για τη διευκόλυνση της Μαροκινής.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, φιλοξενεί δηλώσεις ατόμων που γνώριζαν τη 17χρονη και αναφέρουν πως τους είχε εκμυστηρευτεί ότι γνώριζε τον Καβαλιέρε και της χάριζε πανάκριβα δώρα όπως ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Επιπλέον, η εφημερίδα "Ιλ Μεσσατζέρο" κάνει λόγο για φωτογραφίες από πάρτι του Καβαλιέρε στα οποία συμμετείχε η Καριμά ωστόσο είναι καλά φυλαγμένες σε κινητό τηλέφωνο και κανείς δε γνωρίζει πότε θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Καλά ο αρχικαραγκιόζης όταν έχει μια Καρφάνια, μια Ντ΄ανταριο, μία Μπραμπίλα, ασχολείται με τα νιάνιαρα:

Ζητούνται… πουτ@νες για το κόμμα του ….ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Αυτή μάλιστα? Είναι… ΥΠΟΥΡΓΟΣ? Πώς να το κάνουμε.

Όλες οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...