Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Απειλεί η …σκυλογαυγισμένη …Ελενίτσα-χωνίτσα-ΜΕΝΕΓΑΚΗ



«Πληροφορήθηκα ότι φωτογραφίες που ελήφθησαν με την προσωπική μου φωτογραφική μηχανή και με απεικονίζουν και οι οποίες εκλάπησαν, κυκλοφορούν κατά παράνομο τρόπο και έχουν ήδη καταστεί ή πρόκειται να καταστούν αντικείμενο συναλλαγής στα γραφεία των εντύπων ποικίλης ύλης.
Η κατοχή, συνεπώς, των παραπάνω φωτογραφιών ως προϊόντων εγκλήματος είναι παράνομη, η δε χρήση και η δημοσίευση τους, πέραν των λοιπών έκνομων πράξεων που αυτή συνεπάγεται, παραβιάζει πρωτίστως την ιδιωτικότητα του βίου μου.
Σε περίπτωση που αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια σας ή τεθούν υπόψη σας, προκειμένου να τις αγοράσετε προς δημοσίευση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι έχουν εκφύγει της κατοχής μου κατά παράνομο τρόπο και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν συναινώ στη δημοσιοποίηση τους και ότι η με κάθε τρόπο χρήση τους από οποιονδήποτε συνιστά αυτόματα παράνομη πράξη, για την περίπτωση δε που θα συμβεί αυτό, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».
Ελένη Μενεγάκη

Μωρή παλιορόμπα επειδή βλέπεις ότι αρχίζει να μην περνά η μπογιά σου, μας ρίχνεις δήθεν την είδηση για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της πλάκας, για να ξαναμπείς στην επικαιρότητα, και απειλείς για να κάνεις χαβαλέ. Όταν δεν έχεις αφήσει ρούγα για ρούγα, και παραλία για παραλία, να μην χαμουρευτείς με τον ματέο ματεότης, ματεοτήτων.

Εσύ δεν είσαι που κάθε τόσο μοστράρεις δήθεν άθελα το βρακί σου, οι τις βιζάρες σου για να σε πάρουν τα κατινάδικα και να γίνει ντόρος; Μόνο μια τσόντα σου θα είχε ..λίγο ενδιαφέρον πλέον, διότι τώρα υπάρχουν πολλά μανούλια στην πιάτσα.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...