Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Σιγάαα θα σκιστεί το καλσόν της …Μπουμπούκας.



Δεν θα παραλάβω ποτέ την «κάρτα του πολίτη» και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν». Ο υποψήφιος ψευτοπεριφερειάρχης Αττικής με το ΛΑγΟΣ έκανε την παραπάνω δήλωση σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής». Συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Για την κάρτα του πολίτη τι γνώμη έχετε; Ποια η θέση του κόμματός σας και αν θα την πάρετε ο ίδιος;», ο κ. Γεωργιάδης απαντάει ξεκάθαρα: «Ήδη ως βουλευτής κατέθεσα σχετική ερώτηση για τον αστυνομικό –κ. Ανδρεάκο- ο οποίος και απετάχθη διότι αρνήθηκε να την παραλάβει. Την θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Δεν θα την παραλάβω ο ίδιος ποτέ και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν. Αυτά είναι σχέδια της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως και πρέπει να αντισταθούμε. Το κόμμά μου, ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός μου ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι απολύτως αντίθετοι με αυτή την κάρτα».

Έτσι δεν λέγατε ρε παλιολαμόγιο και για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και το ξεπουλήσατε για πακέτο;

Έτσι δεν λέγατε και βάλατε μάλιστα τα κορόιδα σας να μαζεύουν υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό; Σε ποιον πουλήθηκαν τα ονόματα των κορόιδων που υπόγραψαν ; στις μυστικές υπηρεσίες που κάνετε την δουλειά τους;

Από τους πρώτους ρε ελεεινέ πολιτικάντη θα είσαι που θα τρέξεις γιατί θα τα αρπάξεις πάλι χοντρά, ως συνήθως. Βγάλε λοιπόν τον σκασμό, και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και τα πατριωτιλίκια, γιατί δεν σου πάνε πλέον .Έξαλλου μπορεί να διαφωνεί για αυτό ο σπόνσορας σου, ο…. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ. Ο κόσμος έμαθε τι σελέμπριτυ-ρόμπα είσαι.

Και κοίτα να διορθώσεις λίγο το λεξιλόγιο σου παλιοφασιστόμουτρο. Πατήστε κλικ στην εικόνα να διαβάσετε. Ποιός σου είπε πως ενδιαφέρει τους πολίτες ποιός …γαμάει την γυναίκα σου. Δεν πάει να την πηδήξει όλος ο πλανήτης, εάν αντέχει ο κόλος της. Δεν ντρέπεσαι παλιοαλητοβουλευτή να εκφράζεσαι δημόσια στο διαδίκτυο έτσι, και να είσαι στο κοινοβούλιο.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΗΝ Α1 , ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ . ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .

ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό από την εφημεριδα ποντικι.Νοθεια!
http://2.bp.blogspot.com/_i8KwgnpUYbo/TMmtY2eN2yI/AAAAAAAATHA/qxPR6L0rHGU/s1600/1.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...