Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το παιχνίδι με τον Βασιλοχουντολεπενικό ΒΟΡΙΔΗ αρχίζει να γίνεται… επικίνδυνο.



Το ξεσάλωμα τον Μ.Μ.Ε και ορισμένων στο διαδίκτυο αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Αυτό το εξαίρετο ναζιστοφασιστομουτρο που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας τον παρουσιάσουν ως αξιόλογο πολίτικο, ενώ γνωρίζουμε ότι είναι ένας επικίνδυνος δολοπλόκος πολιτικάντης που δεν διστάζει για οτιδήποτε προκειμένου να αναρριχηθεί θα έχει στο τέλος ολέθρια αποτελέσματα. Ο καρατζαφέρης μπροστά του θα αποδειχτεί η… οσία παρθένα της πατριωτικής προδοσίας. Κανένας δεν αναρωτιέται πως ένας γιος συνταξιούχου βρήκε τεραστία ποσά για τις προεκλογικές του εκστρατείες που μπορεί να ξεπερνούν και το εκατομμύριο ευρώ. Κανένας δεν αναρωτιέται ποιοι μεγαλοεργολάβοι και «δηλητηριαστές» των κατοίκων της ανατολικής αττικής που έχει διαλέξει για εκλογική περιφέρεια κρύβονται πίσω του και σε αντάλλαγμα τους αφήνει ανενόχλητους να δηλητηριάζουν τον κοσμάκη. . Κανένας δεν σκέπτεται ποια φασιστοναζιστοακροδεξια κέντρα στην Ευρώπη τον χρηματοδοτούν και τον σπρώχνουν για να τον βάλουν στο σύστημα ως… λαμπρό νέο πολιτικό.

Θα μας πει ο Κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ ποιοι μεγαλοεργολάβοι και διαπλεκόμενοι είναι πίσω του ως χορηγοί με τεράστια ποσά;

Θα μας πει ο Κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ ποια η σχέση του με τον ΤΕΩΣ;

Θα μας πει ο Κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ ποια η σχέση του με τον μέντορα και κουμπάρο του ΛΕΠΕΝ:

Θα μας πει ο Κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ ποια η σχέση του με το τρίγωνο Τέως- Μητσοτάκη-χουντοβασιλικών;

Θα μας πει ο Κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ ποιοι φροντίζουν και του ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες των Μ.Μ.Ε που ως δια μαγείας έχουν ξεχάσει το αμαρτωλό παρελθόν του;

Τέλος θα μας πει o κύριος ΒΟΡΙΔΗΣ ποιος πλήρωσε και πόσα για λογαριασμό του, προς διενέργεια ΜΑΪΜΟΥ τηλεφωνικού γκάλοπ και το οποίο έντεχνα και κατόπιν αμοιβής πλασάρουν στην επικαιρότητα παρουσιάζοντας το, άκουσον άκουσον ως εξής ;

Το «κόμμα Βορίδη» βρίσκεται στην τρίτη θέση δημοφιλίας, κάτω από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Οι ερωτηθέντες, μάλιστα, θεωρούν ότι θα είχε καλύτερη τύχη, από τον σχηματισμό που έχει προαναγγείλει η Ντόρα. Σε απόλυτους αριθμούς η δημοφιλία του «κόμματος Βορίδη» προσεγγίζει το 15%. Για την ιστορία και μόνο να αναφερθεί ότι στην δημοσκόπηση που είχε δει το φως της δημοσιότητας για την Περιφέρεια Αττικής, ο Βορίδης, είχε 32% δημοφιλία. Στην έρευνα καταγράφεται μόνον η δημοφιλία. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, στοιχεία που να σχετίζονται με την πρόθεση ψήφου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο Βορίδης, δείχνει να έχει «πέρασμα», εκτός από τους ψηφοφόρους της Δεξιάς, και στους «συντηρητικούς» του ΠΑΣΟΚ.

ΑΞΙΖΕΙ: Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. άφθαρτο πολιτικό προϊόν.

Το άκρον άωτον της γελοιότητας, αλλά δυστυχώς οι απολιτίκ και άσχετοι κάφροι από το πολύ πες-πες, θα το χάψουν το παραμύθι.

Ασφαλώς και ΟΧΙ, διότι το μόνο που ξέρει και τον έχουν ορμηνεύσει για αυτό κατάλληλοι άνθρωποι είναι οι βαρύγδουπες πολιτικούρες για να περνά η ώρα, και να τις …θαυμάζουν οι χρήσιμοι… ηλίθιοι. .

Αν σκεφτούμε ότι ο μεγάλος μέχρι στιγμής προστατευόμενος του συστήματος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ αναγκάστηκε να κάνει …βήματα ..πίσω στην υπόθεση του Βορίδη, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ,Αυτό δείχνει πως οι υπερπροστάτες του ΜΑΚΗ, δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν τον εξυπηρετικό σε όλα χοντρό για χατίρι του. Αυτό δείχνει πως το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό και έχει μέλλον η …προδοσία στην χώρα, εκτός εάν τους χαλάσουν τα σχέδια οι ψηφοφόροι με την αντίδραση τους .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω να φάει πολύ γιαούρτι ο τύπος στο τέλος,και δεν θα τον γλυτώσει ούτε η γυναίκα του, γιατί μάθαμε οτι του την κοπάνησε αφού δεν ήταν και τόσο ....φανατικός μαζί της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...