Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μετά τι κλείσιμο του Αιγαίου, έρχεται και το κλείσιμο του σκοπιανού από τον προδότη



O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, κάλεσε τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι να εργαστεί για την επίλυση της διαφοράς της με την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, του υπενθύμισε ότι η Κομισιόν αποφάσισε πριν ένα χρόνο την κατάργηση της βίζα για τους πολίτες της ΠΓΔΜ, όχι μόνο για να επιβραβεύσει τις προσπάθειες της χώρας, αλλά και για να της δώσει κίνητρο να επιλύσει το ζήτημα της ονομασίας προς όφελος των σκοπιανών.

"Πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό το θέμα. Η κατάλληλη στιγμή έφτασε. ( Τώρα έχουμε βάλει στην πρωθυπουργία της Ελλάδας ένα ανδρείκελο μας ) Η χώρα δεν πρέπει να χάσει αυτήν την ιστορική ευκαιρία. Το παρελθόν δεν πρέπει να κρατά όμηρο το μέλλον", είπε ο Ζοζέ Μπαρόζο.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στη Συνάντηση των Ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που πραγματοποιούνται αύριο και μεθαύριο. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί την Πέμπτη και με τον ομόλογό-ομόσταυλο του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η συνάντησή ( για την αρχή του ξεπουλήματος ) θα πραγματοποιηθεί στις 3:30 μ.μ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...