Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Ακύρωσαν» την πολεμική αεροπορία. Κάνουν τους ….ΚαΨυΜιτζήδες.


Απόρρητο έγγραφο του πρώην Διοικητή του Υποστρατηγείου Λάρισας (7 CAOC) και σημερινού Αρχηγού Πολεμικής Αεροπορίας προς τον Αμερικανό Διοικητή του Αεροπορικού στρατηγείου της Σμύρνης, αποκαλύπτει ότι η ανάκληση της αναχαίτισης των τουρκικών αεροσκαφών έχει δρομολογηθεί από τα μέσα του 2009.

Στο έγγραφό του ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΑ προς τον Αμερικανό Διοικητή του Στρατηγείου της Σμύρνης αναφέρει εμπιστευτικά:

«…Το τελευταίο διάστημα η τουρκική πρόκληση έχει φτάσει σε μάλλον επικίνδυνο σημείο, με τα τουρκικά αεροσκάφη να υπερίπταται των ελληνικών νήσων, απέναντι στην οποία η Ελλάδα αντέδρασε με προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο. Επιπροσθέτως, σε μια επιπλέον ένδειξη καλής θέλησης, προκειμένου να μετριαστούν οι εντάσεις, οι ελληνικές αρχές επανεξέτασαν την πολιτική χαρακτηρισμού (σ.σ. των τουρκικών αεροσκαφών) ως X-Ray (σ.σ. ύποπτα – εχθρικά) και έχουν κατά την άποψη τους πράξει μια λειτουργική λύση…»

Ο αναχαιτίσιμος από X-Ray των τουρκικών εισβολέων με ύποπτο χαρακτηρισμό δεν επιβάλει πλέον αναχαίτιση τους από τους Έλληνες πιλότους.

Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με δυο εντολές – διαταγές του ΝΑΤΟ το 2006 προς την ελληνική πλευρά, στις οποίες απαγορεύεται σε ελληνικά μαχητικά να προσεγγίζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στα 6 ναυτικά μίλια ή να προσγειώνονται σε αυτά.

Α..ρε χοντροτούρκογλου με τα κατορθωματα σου. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι καλόγεροι να φοβίζουν τους τουρκαλάδες με την …ελληνική σημαία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...