Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Βενιζέλος υπουργεύει μόνο και μόνο, για να … κουκουλώνει τις «διαρροές» προς τους εβραίους, και τους τούρκους.



Εδώ και δέκα μήνες, ο Υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ΄΄κουκουλώνει΄΄ δύο υποθέσεις που αφορούν σχέδια της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Στο γραφείο του στο Πεντάγωνο από τον Ιούλιο υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος με συγκεκριμένες καταγγελίες και ντοκουμέντα, για διαρροές απόρρητων και υψηλής διαβάθμισης στρατιωτικών εγγράφων προς την Τουρκία και ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με αμερικανοϊσραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα ο υποπτέραρχος ε.α. και πρώην υποδιοικητής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα, κ. Γ. Νταβρής έχει στείλει ογκώδη φάκελο (παραλήπτης ο ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Σάκης Παπανικολάου) για τις εξής υποθέσεις:

1. Διαρροή άκρως απόρρητων στρατιωτικών σχεδίων της Ελλάδας στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της αεροπορικής άσκησης τακτικής πολέμου με την ονομασία ΄΄Αλέξανδρος – Σίκινος΄΄.

2. Απόρρητα έγγραφα και στρατιωτικά σχέδια που αφορούν τη σύνθεση και επάνδρωση αεροπορικών Μονάδων, ποσότητες στρατιωτικών εφοδίων σε αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας, σχέδια ηλεκτρονικού πολέμου σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, επάνδρωση μαχητικών αεροπλάνων με Έλληνες χειριστές κ.α. έχουν περάσει σε ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με το Υπουργείου Άμυνας π αλλά και με αμερικανοισραηλινές εταιρείες. Ολόκληρο το άρθρο εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...