Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο «μαλάκας του μήνα» συνεχίζει και αυτό τον… μήνα τις μαλακίες



Μήπως θα μπορούσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κύριος Αιβαλιώτης που τον ακούμε καθημερινά να ασκεί κριτική στα άλλα κόμματα και να το παίζει επαναστάτης αν είναι τακτική των βουλευτών του κόμματος που εκπροσωπεί να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο δημοτικό όπου φοιτούν συνοδεία αστυνομικών; Ο εν λόγω κύριος όταν πηγαίνει τον γιό του στο ...... τον συνοδεύουν ένας μοτοσικλετιστής αστυνομικός ενώ...
ένας ακόμα βρίσκεται στην πολυτελή βουλευτική Mercedes με την οποία μετακινείται. Από τι να κινδυνεύει άραγε ο κύριος Αιβαλιώτης και έρχεται με αστυνομική συνοδεία στο σχολείο; Μήπως φοβάται ότι θα του επιτεθούν τίποτα μαθητές ή οι γονείς τους; Η διοίκηση της Φιλ..... Εταιρείας μπορεί να απαντήσει αν επιτρέπεται η είσοδος αστυνομικών στους χώρους του σχολείου; Κι άλλοι βουλευτές πηγαίνουν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολείο αλλά όταν το επισκέπτονται δεν έχουν συνοδεία. Αρκετοί γονείς πάντως είναι έξαλλοι από την προκλητικότητα αυτή του βουλευτή να κυκλοφορεί με τους αστυνομικούς στο σχολείο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή

Ο μαλάκας του ΜΗΝΑ, υπέρ της ΣΙΟΥΤΗ


Επάξια κερδίζει τον τίτλο, «ο μαλάκας του μήνα»

3 σχόλια:

ΕΡΜΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

γλειφτης του κερατα,σκουληκι της γκλαμουριας,ερποντας και γλειφοντας ο φυγοπονος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ : ΕΠΕΙΓΟΝ .

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , ΛΑΟΣ , ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ , ΖΕΡΒΟΥ .
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8-10-2010)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,
ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΑΠΑΝΤΕΣ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ .
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε . ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...