Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Mια απάντηση στον Κύριο ΝΤΟΥΚΑΚΗ



Λάβαμε ένα E-MAIL το οποίο αφορά το ixnos και τα δημοσιεύματα του για τον κύριο ΝΤΟΥΚΑΚΗ και αναφέρει τα εξής.

ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗ

προς Εμένα

ΚΥΡΙΟΙ,

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΌΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΟ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ 6932-215...

Επειδή εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε από τους αναγνώστες μας, τους οποίους σεβόμαστε απεριόριστα, και είμαστε κατά του «στενού» διαλόγου, έχουμε να πούμε τα εξής σε ότι αφορά το θέμα. Αναφέραμε σε δυο πόστ Μα γιατί …φοβήθηκε τόσο πολύ o NTOYKAKHΣ ; Μήπως ξέρει… πολλά ο… ΑΥΤΙΑΣ; Που είναι ο… ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ οεεεο ; Τον …χάσαμε από τις λίστες του ΛΑ.Ο.Σ εάν νομίζει ότι τον θίξαμε κάνει μεγάλο λάθος. Τα ξαναδιαβάσαμε και πουθενά δεν βρήκαμε κάτι το υβριστικό η να αμφισβητεί την εντιμότητα του. Εμάς μας ενδιέφερε και εξετάζουμε πολιτικά το θέμα του μη διορισμού του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, με ερωτήματα που θέσαμε. Σε ότι αφορά τις φήμες που άφησε ο ΑΥΤΙΑΣ στην εκπομπή του να πλανώνται, ούτε τις υιοθετήσαμε, αλλά ούτε έχουμε και τέτοια στοιχεία που να μπορούμε να πούμε κάτι εις βάρος του. Δεν βλέπουμε λοιπόν τον λόγο της παρέμβασης αυτής. Το ixnos έχει ανοικτά τα σχόλια σε όλους, αλλά και δημοσιεύει όποια ανακοίνωση η διαφορετική θέση, η απάντηση, εξήγηση, θέλει να θεσει οποιοσδήποτε, και ευχαρίστως θα αναρτούσαμε και του κυρίου ΝΤΟΥΚΑΚΗ ακόμα και αν στρεφόταν εναντίον μας. Κατά τα λοιπά δεν βλέπουμε τον λόγο της τηλεφωνικής επαφής, και ξανά τονίζουμε πως δεν μας αφορά η διαμάχη του με τον ΑΥΤΙΑ. Μας αφορά όμως το γιατί δεν τον συμπεριέλαβε στην λίστα ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, χωρίς κανένα υπαινιγμό για οτιδήποτε άλλο. Είναι καθαρά πολιτικό θέμα και μόνο, και πολιτικά κρίνωνται άπαντες.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε! είστε υποκριτές! Οι άντρες που φοράνε παντελόνια όταν αναγνωρίζουν την πατάτα τους το παραδέχονται στα ίσια ! Έτσι δεν είναι οεεεεοο????

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δεν βλέπετε το λόγο να μιλήσετε μαζί του κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί φοβάστε να το κάνετε.
Σήμερα το fimotro λέει πως ο εισαγγελέας του είπε δεν έχει καμία σχέση με τους πλειστηριασμούς...

ΕΡΜΗΣ είπε...

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ 6:35 0ΕΟ

Ixnos είπε...

Ποια πατατα ρε φιλε; Tην πατατα την εκανε ο αρχηγος σου που υπακουσε στους εκδοτες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...