Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΟΡΑ : Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι …εθνοπροδοτομητσοτακική



Eτοιμη για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, στις 21 Νοεμβρίου, δηλώνει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλύπτοντας ότι το νέο «κίνημα» δεν θα είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος. «Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική», εκτιμά η ίδια. Διαφορετικές οι πολιτικές μας διαδρομές, σημειώνει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι τον αναμένει δίπλα της. Χρειαζόμαστε περισσότερη λογοδοσία, έλεγχο και διαφάνεια στη λειτουργία της εξουσίας. Με αυτήν την αντίληψη, εμείς συγκροτούμε ένα κίνημα προσανατολισμένο στην Ευρώπη και στη λογική των συνεργασιών και των συναινέσεων.

– Ποιοι είστε «εσείς», αλήθεια; Eχουμε ακούσει για τους κ. Μαρκογιαννάκη, Κιλτίδη, Σκυλακάκη. Θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο κόμμα;

Που θα τους κάνετε Google για να ψάξετε να βρείτε ποιοι είναι.

– Θα δούμε και «παλιούς», υποθέτω.

– Βεβαίως και θα δείτε ανθρώπους οι οποίοι όπως και εγώ έχουν αντιληφθεί ότι έχουν υποχρέωση να δώσουν τη μάχη αποδεχόμενοι μια διαφορετική λογική. Κατά τη γνώμη μου η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η τελευταία μονοκομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά η πρώτη σκύλα είναι η ..ΝΤΟΡΑ η τρίτη ποια είναι;

Ανώνυμος είπε...

H...ΕΛΣΑ ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...